yusufv Yeni Üye Mesajlar 13 Tepkime Puanı 0 11 Nis 2009 #1 dısko 90 model 2.5 td almayı düşünüyorum bu arac konusunda pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
dısko 90 model 2.5 td almayı düşünüyorum bu arac konusunda pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
ulusotomotiv 1941 den günümüze jeep yedek parça ve aksesuarları Mesajlar 1,493 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.ulusoto.com 11 Nis 2009 #2 Ynt: 90 Model Disco 2.5 td Almayı Düşünüyorum selam özellikle bu aracı niye istiyosunuz acaba tercih etmenizdeki sebep ne ve nesini öğrenmek istiyosunuz ?
Ynt: 90 Model Disco 2.5 td Almayı Düşünüyorum selam özellikle bu aracı niye istiyosunuz acaba tercih etmenizdeki sebep ne ve nesini öğrenmek istiyosunuz ?
yusufv Yeni Üye Mesajlar 13 Tepkime Puanı 0 13 Nis 2009 #3 Ynt: 90 Model Disco 2.5 td Almayı Düşünüyorum ELİMDEKİ PARAYA GÖRE DÜŞÜNÜYORUM. AMA ŞİMDİDE 90 MODEL Discovery V 8 BULDUM ONUN PEŞİNDEYİM.. SEBEP İSE HEP ASVALT HEMDE OFF ROAT YAPMAK DAHA ÖNCE DEFENDER 110 2.5 İM VARDI İYİDİ AMA RAMPADA KANI GİBİ İDİ
Ynt: 90 Model Disco 2.5 td Almayı Düşünüyorum ELİMDEKİ PARAYA GÖRE DÜŞÜNÜYORUM. AMA ŞİMDİDE 90 MODEL Discovery V 8 BULDUM ONUN PEŞİNDEYİM.. SEBEP İSE HEP ASVALT HEMDE OFF ROAT YAPMAK DAHA ÖNCE DEFENDER 110 2.5 İM VARDI İYİDİ AMA RAMPADA KANI GİBİ İDİ
ulusotomotiv 1941 den günümüze jeep yedek parça ve aksesuarları Mesajlar 1,493 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.ulusoto.com 13 Nis 2009 #4 Ynt: 90 Model Disco 2.5 td Almayı Düşünüyorum amerikandan şaşma derim incele bi parcas fiyatlarını özelliklerini gibi genede zevkde parada senin
Ynt: 90 Model Disco 2.5 td Almayı Düşünüyorum amerikandan şaşma derim incele bi parcas fiyatlarını özelliklerini gibi genede zevkde parada senin
yusufv Yeni Üye Mesajlar 13 Tepkime Puanı 0 13 Nis 2009 #5 Ynt: 90 Model Disco 2.5 td Almayı Düşünüyorum SAĞOL BİRAZ RAHATLIK BİRAZDA UCUZ FİYAT DÜŞÜNÜYORUM AMA BUNUN YANINDA BENZİNE PARA VERMİYORUM
Ynt: 90 Model Disco 2.5 td Almayı Düşünüyorum SAĞOL BİRAZ RAHATLIK BİRAZDA UCUZ FİYAT DÜŞÜNÜYORUM AMA BUNUN YANINDA BENZİNE PARA VERMİYORUM