92 Hliux'a Klima Takıldıktan Sonra...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutcelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,263

umutcelikel

No pain no gain...
Yer
Ankara
Web
landroverseries3umutcelikel.blogspot.com
Şubat ayında Hilux'a orjinal çıkma klima taktırmıştım...Havalar ısındıktan sonra soğutmadığını farkettim. Bugün gittim bayağı bir moral bozukluğu ile...(Taktırırken çok şüphe etmiştim, böyle parçaların çıkması çok uğraştırır diye) Geçenlerde benim diğer elektrikçimde moralimi bozmuştu, eski tip klima takmışlar, R134 gaz basamazsın buna, çöpe at gitsin vs vs vs diye...Neyse bugün gittim, adamlar zaten R134 gaz koymak için gereken temizlik ve yağ değişimi işini yapmışlar. Gaz kaçağı kontrolü yapıldı, gaz kaçağı da olmadığı tespit edildi. Basınçlı gazı verince birden düzelip soğutmaya başladı...Meğerse yatan parça olduğundan içerisinde bilmem ne valfi yapışmış, o çalışmaya başladı. Ayrıca kışın gaz basıldığı için basıncı yeterli değilmiş, süper oldu şimdi. Öyle bir soğutuyor ki hasta olur adam ))))))))) Yaz gelse de bizimkilerin yanına Akçay'a gitsem ))))

Etiketler
Ynt: 92 Hliux'a Klima Takıldıktan Sonra...

Umut çıkma klima nasıl bulunuyor fiyat vs nasıl, 86 kasaya uygun tanıdığın bildiğin varmı, malum Antalya.. ;D

;D ;D ;D
İlk hangi Hilux'cı düşecek diyordum ben de:smiley:))))))
Abi ben 1300 TL ye taktırdım komple çok ballı olduğum için ;D ;D ;D Tamamen aynı kasadan çıkma, düğmesine kadar orjinal, kesme biçme hiçbişey yapılmadı. Ama denk geldi de böyle oldu, kime sorsam 2000-2500 TLden aşağı takmazlar diyorlar...Tabi Şubat ayında taktırmamın da etkisi var bu fiyatta ;D

Ben birinden duymuştum kış aylarında klima çalıştırılmadıgından gaz cökme yapıyormuş bu sebeple bazen çaliştırmak gerekiyormuş

Evet aynen doğru...Bir de benim taktırdığım yıllardır yatan parça olduğundan ekstra bi çökme olmuş:smiley:)))) Ama nazar değmesin şimdi rölanti yükselticisinden düğmesine kadar süper orjinal ve performanslı oldu...

ya umut nazar değdirecen arabaya hilüx ü olmayanlar gözümüzü çıkaracak allah çarpsın :DDD bugun ankara başkent sanayideydim arkadan seslendim ama duymadın bi daha ne zaman gelirim ankaraya allah bilir :DDD

Eh artık klima da tamam, bakalım bundan sonra takacak, değiştirecek ne bulacaksın? Gerçekten merak içersinde bekliyorum :smiley:

Sefa arkadaşım selamlar , klima konusunda yardımcı olabilirim orjinal toyota kliması temin ettim .tel no vereyim istersen görüşürüz. 0 537 439 95 75

sevgi ve saygılarımla

Mustafa bey merhaba,
fiyat ne civarda acaba. Bir de neredesiniz il olarak. Selamlar

Sefa bey merhaba kimlik bilgilerimi geliştirdim eksikler tamam. Osmaniye ' de ikamet ediyorum. Klima konusuna gelince yarın net bir fiat bilgisi vereyim . Son fiatlardan fazla bilgim yok.

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. selamlar

Mustafa bey ilginize şimdiden teşekkürler, görüşürüz. Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR