Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
95 model sevgili kara yılanıma uyumlu daha güçlü sağlam bir kilitli defransiyel arıyorum.. acaba hangi araçların defransiyelleri uyar? hangisi off road .için daha iyi performans .gösterir..??????
Ynt: 95 model 5.2 Limeted Daha güçlü defransiyel ?
Güçlü diferansiyel derken, hangi anlamda? Daha sağlam diferansiyel mi yoksa ayna mahruti oranı daha büyük tekerlekleri çevirmeye uygun diferansiyel mi?
ilk olarak cvp yazdığınız için teşekkürler defransiyel arka güçlü dediğimde zor arazi şartlarına dayanıklı sağlam defransiyel arıyorum.. Bana bu konuda hangi araçların defransiyellerini önere bilirsiniz???
nasıl bir araziden bahsettiğinizi anlamadım açıkçası. ama 96 öncesi ZJ'lerde yani sizinkilerde DANA 35 çıkar benim bildiğim iyi bir diferansiyeldir. 96 sonrası DANA 44A çıkar aslında sağlamdır ancak aliminyum gövdesi yüzünden normal DANA 44'ten daha zayıftır ve bildiğim kadarıyla kilit takılamıyor aliminyum gövdesi yüzünden.
bu biraz da neyi ne kadar istediğinize bakar ayrıca merak ettiğim diferansiyelinizde bir sorun falan mı oluştu?
Diferansiyeli kilitleyip direksiyonu kırmadıysa ve yine de diferansiyel kırıldıysa bunun sebebi muhtemelen araca otobüs motoru gibi motor koyup bunun gerektirdiği kadar sağlam yürüyen aksam koymamaktır. Dikkatli kullanmaktan başka çözümü varsa bende öğrenmek isterim. Cherokee güzel araç ama bu sebeple pek güven vermiyor.