96 Hılux İçin Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,092

tango

Zirve
Yer
SAKARYA
Öncelikle herkeze selamlar yakın bir arkadaşıma 96 model bir hılux aldık.1-ORJİNALİNDE MAKASLAR DEFRANSİYELİN ALTINDANMI ÜSTÜNDENMİ BAĞLI 2-EYER ÜSTEN BAĞLI İSE DEFRANSİELLE ŞAİSİ TAKOZU ARASINDAKİ MESAFE NE KADAR.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: 96 Hılux İçin Yardım

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın arkadaşınız. 1 hilüxlerde makaslar dingillerin üzerine bağlıdır. zaten makasları alttan bağlama imkanına sahip değilsiniz oldukça zahmetli bir iştir ve hiç gereği ve artısıda yoktur zaten. 2. konusuya gelirsek şuan elimde net ölçüler yok fakat ön makaslar 5 kat orjinalde takozsuz ve arkalarda 6 kattır onlarda da orjinalde takoz çıkmaz . fakat diğer bir başlıkta hilx ön kavis başlığında makaslarla ilgili geniş anlatım yaptık orayıda bi incelemenizi tavsiye ederim.

haklısınız yeni konu açtıktan sonra fark ettim akaslarla ilgili konuyu tamamına yakını okudum.aracımızın makasları eksi kavisli gelmişti ama normal olduğunu öğrendim yardımınız için teşekkürler.

sıkı pazalık yaptık o raçla ama çok yakından görme fırsatım olmadı zonguldak tarafına satıldı diye duymuştum. o günkü fiyatlar o araba için çok uygundu ben ağır davrandım biraz. ama gezebilir ailesine katılmış olması sevindirici. ufak tefek masrafları var sanırım ama güzel bi araç. güle güle kullanın.

Pardon ya saçmaladım ;D ;D
Alt üst karıştı sabah sabah:smiley:)))) Yerden yukarı doğru gidersek önce dingil, sonra küçük bir takoz ve makas, sonra kasa var:smiley:)))) Aynı yani dediğinizle...

Dingilin altında olursa zaten pısık zenci pickup'ı gibi olur araç:smiley::smiley:

:D :D :D şimdi dünüyordum böyle yoyota 4*4 vardıda neden haberimiz olmadı diye snra halime şükrettim iyiki benimki makasın üstünde istediğim gibi oynuyorum yuksekliğiyle diye filan :D :D

evet biraz masrafı vardı birazını onlar yaptırdı.gerisinide zamanla yaptıracağız bendede defender var hılux la takaslasakmı arzisi fena deyil toyotanın.birde uygun parça nereden temin edebiliriz yardımcı olurmusunuz

parça konusunda çokda fazla bilgi sahibi değilim. fakat aksarayda hertürlü parçası yan sanayi olarak mevcut. ikinci el parçadada ankaradan temin ediyoruz. orjinal aksesuar parçalarınıda yetkili servislerden temin etmek mümkün hatta butun parçaları yetkili servislerden temin etmek mümkün ama servis fiyatlarını bilmiyorum. aksaray baya esaplı ordan biraz alışveriş yaptım :D akşama size ankaradan ve aksaray ın telefonlarını verebilirim.

LR nin arazi performansı hakkında bilgim yok ama hilüz için mükemmel demek abartı olmaz. bundan daha iyi si iş makinası sınıfına giriyordur heralde :D

defenderde aşağı kalmaz biraz hantal tabi hılux sa göre opsiyonel oluşu iyi yatır koltukları 2 büyük rahat yatsın benim aracın içinde .telefon numaralarını bekliyorum teşekkürler şimdiden.

hakan ataman ismini çok duyuyorum fakat hiç gitme fırsatım olmadı. ben genelde lazım olan parçayı alıyorum ya kendim takıyorum yada kendi ustama taktırıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR