96 ZJ mi komple yeniliyorum :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mister_No Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,587

Mister_No

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Web
www.paintball.com.tr
selamlar

2 hafta önce aldığım zj mi komple yeniliyorum hemde sadece 3000 tl ye :smiley:

bu arada zj mi çanakkaleden almıştım istanbula donunce master servisde gezenbilir üyesi oldugum için ucretsiz expertiz yapıldı işçilik hariç 4200 tl masraf cıktı !!

hurdaya ayrılmıs bir zj buldum 96 model aracı komple 2500 e aldım bir jeep servisle de anlaştım aracımı A dan Z ye yapacak (sunroofum kırıktı o da dahil) hurda daki parcalardan olmazsa sıfırı takacak bende hurdadan kalan her seyi ona bırakacağım..alan memnun satan memnun hesabı..

extradan ustam tavan kaplamamı sıfırlatacak,krom panjur ekleyecek aracıma, tüm kapı kilitleri yenilenecek

son olarak 500 tl ye komple temizlik pasta cila işlemleri ile aracın yenilemesi bitecek..

Çinden elektronik ithalatı yapan bir dostum da 300 usd ye full bir double din getiriyor onunla da görsel ve işitsel medya kısmınıda hallettiğimde sanırım 10 üserinden 8 puana sahip bir ZJ ye sahip olacağım :smiley:

bu arada sayın euzlu bana özelden yaptığınız soruya yanıt yazamadım yeni üye statütümden dolayı; aracın bana alış maliyeti şöyle oldu: 96 model bir reno 19 verdim 8500 tl saydılar üstüne de 7000 tl verdim toplam 15500 e gelmiş gibi oldu ancak renonun bana maliyeti 11 000 idi :(

Etiketler
Ynt: 96 ZJ mi komple yeniliyorum :smiley:

Böyle olursa 10 üzerinden 8 olmaz, 10 üzerinden 10 olur. ;D

Allah yardımcın olsun, umarım gönlünce olur arkadaşım.

Ynt: 96 ZJ mi komple yeniliyorum :smiley:

Vay canına süper bir iş çıkarmışsınız.Ben de Çanakkale de aşıyorum acaba hangi zj idi ki o 4500 tl msraflı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR