97 Model 5.2 ZJ Ocak Bandırolu Ne Kadar Olacak?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sonsokak34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,588

sonsokak34

hayaldi gerçek oldu..
Yer
karabük
arkadaşlar 97 model 5.2 almayı düşünüyorum ocak ayı 2011 vergisi ne kadar ödeyeceğim bileniniz varmı saygılar

Etiketler
Ynt: 97 Model 5.2 ZJ Ocak Bandırolu Ne Kadar Olacak?

mtv sorgulamada 3000 tl ye yakın bir rakam çıkıyor ve bu beni çok korkuttu işin doğrusu

sonsokak34' Alıntı:
mtv sorgulamada 3000 tl ye yakın bir rakam çıkıyor ve bu beni çok korkuttu işin doğrusu

gözün korkmasın 3000 tl falan değil...aslında 3000 ama ödeyeceğin rakam ocak ayı için 1000 tl temmuz ayı için 1000 tl toplam 2000 tl gibi bir rakam olacak. 2012 yılında bir kademe düşecek yıllık 800 tl olacaktır. ocak ayında vergini aracın kasko bedeline göre düşürmen gerekecek vergi dairesine yetkili sigorta acentesi tarafından düzenlenmiş bir belge vermen gerekiyor. bunu verdiğin zaman yıllık 2000 tlye düşecek. yoksa normalde 3000 tl doğrudur. bu belgeyi almak istersen beni arayabilirsin. sigorta acentesiyim zaten sana kargo ile yollarım. herhangi bir ücreti masrafı falan yok. 0533 282 31 47 mert

mertbirincioglu' Alıntı:
gözün korkmasın 3000 tl falan değil...aslında 3000 ama ödeyeceğin rakam ocak ayı için 1000 tl temmuz ayı için 1000 tl toplam 2000 tl gibi bir rakam olacak. 2012 yılında bir kademe düşecek yıllık 800 tl olacaktır. ocak ayında vergini aracın kasko bedeline göre düşürmen gerekecek vergi dairesine yetkili sigorta acentesi tarafından düzenlenmiş bir belge vermen gerekiyor. bunu verdiğin zaman yıllık 2000 tlye düşecek. yoksa normalde 3000 tl doğrudur. bu belgeyi almak istersen beni arayabilirsin. sigorta acentesiyim zaten sana kargo ile yollarım. herhangi bir ücreti masrafı falan yok. 0533 282 31 47 mert
yok abi ya bu benim boyunu aşıyo ben en iisi suzuki alayım :(

sonsokak34' Alıntı:

bence sen ne alacagına karar verememişsin.suzuki alsanda orası burası sorun çıkardı diyeceksin.93 95 zj al diyeceğim o zaman ama... boy aşma konusuna gelince ben ögrenciyim part time çalışıyorum. amaaa hiçte öyle boy aşmıyor. zamanının en üst ve şimdide bir çok arabadan üst sınıftaki efsane bir SUV'ye bineceksen ; birazcık kendini sıkacaksın tatlm.. konfor , güç , ekonomi , lüks vs.. bir arada olmuyor.

sonsokak34' Alıntı:

mjeliada haklı konfor güç ekonomi vs tüm bileşenler birarada olmuyor. elbette kesene göre araç seçmen önemli. yoksa keyif alman gereken aracın keyfini kaçırabilir. illa zj diyorsan 96 modellerine bak 2011 yılından itibaren yıllık vergisi 800 tl olacak

sonsokak34' Alıntı:
96 modelle 97 model arasındaki fark nedir

vergi dilimleri
1-3 yaş
4-6 yaş
7-11 yaş
12-15 yaş
16 yaş ve üstü şeklindedir.

2011 ocak ayında şu anda 96 model olan araçlar 16 yaş ve üstü sınıfına geçecekler. dolayısıyla vergi dilimi bi kademe daha düşecek. 97 modelller ise 2012 ocak ayında bu şansa kavuşacaklar. böyle gider...

mjeliada' Alıntı:
bence sen ne alacagına karar verememişsin.suzuki alsanda orası burası sorun çıkardı diyeceksin.93 95 zj al diyeceğim o zaman ama... boy aşma konusuna gelince ben ögrenciyim part time çalışıyorum. amaaa hiçte öyle boy aşmıyor. zamanının en üst ve şimdide bir çok arabadan üst sınıftaki efsane bir SUV'ye bineceksen ; birazcık kendini sıkacaksın tatlm.. konfor , güç , ekonomi , lüks vs.. bir arada olmuyor.
suzuki alayım derken bu bir şakaydı ve sizinde zjnizi satmayı düşündüğünüzü hatırlıyorum:smiley:ayrıca öğrenci olup birde otomobilinizin olduğunu da hatırlıyorum valla biz öğrenciyken otobüse zor biniyorduk bunuda hatırlıyorum sanırım siz çok şanslı bir öğrencisiniz:smiley: ayrıca ne olursa olsun bir zj alacağım buna emin olun o zaman bol bol yardımcı olursunuz bana birde şu part tıme işe benide alırmısın zj nin masraflarını karşılıyacak bir part tıme işte herkes çalışır sanırım

bence bütçe şu anda sıkışıksa zj ye para harcamak akıllıca olmaz. vergisini boşversek bile ufak bir aracın iki katından fazla yakıt harcayacak şehir içerisinde.

KLL' Alıntı:
bence bütçe şu anda sıkışıksa zj ye para harcamak akıllıca olmaz. vergisini boşversek bile ufak bir aracın iki katından fazla yakıt harcayacak şehir içerisinde.

2000 CC bir benzinli araç kadar yakacak, böyle düşünü yani 2000 motor bir vectranız var diye düşünün, kulağa korkutucu gelmiyor... 2 tona yaklaşık 4 lü iki sıra V şeklinde dizilmiş motoru ve gök gürültüsü gibi sesi ile .... dün 3 yaşında ikizlerimi annesi arka koltuğa oturturken marşa basıp biraz gaz verince ağlamaya başladılar çok korkmuşlar zor susturabildik :smiley:

hangi 2.0 vectra şehir içinde 18 19 litre yakıyormuş? parasal açıdan düşünürsek doğru ama sonuçta ödenen para küçük motorlu ve bütçeyi yormayacak olan araçlardan fazla.
aslan besleyen yemini düşünmezmiş, sesi yeter muhabbetine dönecek şimdi konu :D

KLL' Alıntı:
hangi 2.0 vectra şehir içinde 18 19 litre yakıyormuş? parasal açıdan düşünürsek doğru ama sonuçta ödenen para küçük motorlu ve bütçeyi yormayacak olan araçlardan fazla.
aslan besleyen yemini düşünmezmiş, sesi yeter muhabbetine dönecek şimdi konu :D

Evet LPG li bir cherokee ortalama 2000cc bir benzinli arac kadar yakar. Duzgun bir arac dusurebilirseniz asfaltta kolay kolay kiramazsiniz bu araci. E vergiside 16 yasta dusuyor makul rakamlara, birde gezenbilir sitesinde kucuk ekonomik arac mi konusulur be sevgili dostum :smiley:

küçük araba bizi bozar :smiley:

Ne suzikisi yaw ona bineceksen vergiden kaçıp otobüsle dolaş bence daha masrafısz... :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler