sonsokak34
hayaldi gerçek oldu..
arkadaşlar 97 model 5.2 almayı düşünüyorum ocak ayı 2011 vergisi ne kadar ödeyeceğim bileniniz varmı saygılar

sonsokak34' Alıntı:mtv sorgulamada 3000 tl ye yakın bir rakam çıkıyor ve bu beni çok korkuttu işin doğrusu
yok abi ya bu benim boyunu aşıyo ben en iisi suzuki alayımmertbirincioglu' Alıntı:gözün korkmasın 3000 tl falan değil...aslında 3000 ama ödeyeceğin rakam ocak ayı için 1000 tl temmuz ayı için 1000 tl toplam 2000 tl gibi bir rakam olacak. 2012 yılında bir kademe düşecek yıllık 800 tl olacaktır. ocak ayında vergini aracın kasko bedeline göre düşürmen gerekecek vergi dairesine yetkili sigorta acentesi tarafından düzenlenmiş bir belge vermen gerekiyor. bunu verdiğin zaman yıllık 2000 tlye düşecek. yoksa normalde 3000 tl doğrudur. bu belgeyi almak istersen beni arayabilirsin. sigorta acentesiyim zaten sana kargo ile yollarım. herhangi bir ücreti masrafı falan yok. 0533 282 31 47 mert
sonsokak34' Alıntı:yok abi ya bu benim boyunu aşıyo ben en iisi suzuki alayım![]()
sonsokak34' Alıntı:yok abi ya bu benim boyunu aşıyo ben en iisi suzuki alayım![]()
sonsokak34' Alıntı:96 modelle 97 model arasındaki fark nedir
suzuki alayım derken bu bir şakaydı ve sizinde zjnizi satmayı düşündüğünüzü hatırlıyorummjeliada' Alıntı:bence sen ne alacagına karar verememişsin.suzuki alsanda orası burası sorun çıkardı diyeceksin.93 95 zj al diyeceğim o zaman ama... boy aşma konusuna gelince ben ögrenciyim part time çalışıyorum. amaaa hiçte öyle boy aşmıyor. zamanının en üst ve şimdide bir çok arabadan üst sınıftaki efsane bir SUV'ye bineceksen ; birazcık kendini sıkacaksın tatlm.. konfor , güç , ekonomi , lüks vs.. bir arada olmuyor.
KLL' Alıntı:bence bütçe şu anda sıkışıksa zj ye para harcamak akıllıca olmaz. vergisini boşversek bile ufak bir aracın iki katından fazla yakıt harcayacak şehir içerisinde.
KLL' Alıntı:hangi 2.0 vectra şehir içinde 18 19 litre yakıyormuş? parasal açıdan düşünürsek doğru ama sonuçta ödenen para küçük motorlu ve bütçeyi yormayacak olan araçlardan fazla.
aslan besleyen yemini düşünmezmiş, sesi yeter muhabbetine dönecek şimdi konu![]()