97 Model Grand Cherokee

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dryanilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,033

dryanilmaz

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. 97 model bir G.C. 5.2 almak üzereyim. Vergi ve yakıt mevzusunu biliyorum ;). Araç arkadaşımın, dolayısıyla muhtemelen piyasaya göre uygun alacağım. Ağır bakımların hepsi yapılmış masrafsız bir araç. Hatta tüm bakımlarını Bostancı'da Performans diye bir yerde Recep Ustaya yaptırıyormuş. Arkadaşım yakıt hariç yıllık 4000-5000 tl gibi bakım masrafı olduğunu fakat kendisinin pazarlık yapmadığını pazarlıkla bu rakamın biraz aşağı çekilebileceğini söylüyor (arkadaş maddi açıdan çok rahattır). Bu fiyata(fiyatı henüz netleştirmedik, genel anlamda söylüyorum) bu donanım ve güçteki başka bir araç bulamayacağım için yakıt ve vergiyi gözardı ediyorum. Sizlerin önerileri nelerdir. Ne kadara alırsam iyidir. Satmak istesem ne kadara hemen müşteri bulabilirim. Usta ve masraflar konusundaki fikirleriniz nelerdir. Ucuz ve kaliteli ;D iş yapan bildiğiniz ustalar var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: 97 Model Grand Cherokee

ben 1 yıldır 4000-5000 tl masraf yapmadım tabi sürekli offroad falan yapacaksanız orasını burasını kırp zorlayacaksanız bilemem. ama asvaltta bu denli arıza çıkarmaz.

ben sadece köy yollarında sert kullandığım için alt takım değiştrdim 700 tl tuttu birde aküsü bitmişti .1 kezde yağ ve antifiriz koydurdum .

toplasan 1000 tl olmadı yani.asvaltta kullansam 300tl den fazla masrafı olmazdı.

ya ustada bi problem var yada arkadaşınız abartmış.

en temizi bence 20.000 den fazla etmez.üstünü isteyenler fantazi yapiyor.bende 96 var 18 e almıştım.10-15 araç aarsından eleyerek .telefonlada sadece her aksamı çalışan pert olmamış temiz araçalara bakıldı teorik olarak 50 araç arasından seçildi.

Verdiginiz bilgiler icin teşekkür ederim. Piyasada bol miktarda G.Cherokee var ama nedense forumlarda cevaplar cok az :smiley:
Bu arada konuyu vasıta başlığı altında actım, nerede açmalıydım ki...

dryanilmaz' Alıntı:
Verdiginiz bilgiler icin teşekkür ederim. Piyasada bol miktarda G.Cherokee var ama nedense forumlarda cevaplar cok az :smiley:
Bu arada konuyu vasıta başlığı altında actım, nerede açmalıydım ki...

"ilan"da değil, "ARAÇLAR-JEEP-GRAND CHEROKEE" başlığına ne dersiniz??? ;D ;D ;D

hepimiz oradayız, bekleriz.....

uygun fiyat derseniz net 16.000 derim, 0 5000 tl hortumlayan ustaya da bir 5.2 kullanıcısı ve seven olarak benden acilen "selam" :-X :( söyleyinnn... pehhh, 5000'miş!!!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler