bir sorum olacak bu zaman zaman benim başıma geliyor aslında aracımın benzin degerleri egzoz emisyon degerleri falan cidden berbat ateşleme düzenegini tamamen yenileyecegim--eger problem,bu berbat benzin ve ateşleme degerlerinden se tamam problemi biliyorum ve çözecegim--peki ya bundan degilse başka bir sebeb olurmu diye merak ediyorum--özellikle sabah ilk araca biniyorum benzinle çalışıyoz ve ben yola koyuluyorum biraz gittikten sonra bakıyorumki sesden ve ufakta olsa çekişteki farktan zaten lpg ye geçtigini anlıyorum zaten lpg gösterge butonu yeşile dönmüş oluyor buraya kadar tamam---biraz düşük çekiş ve benzine göre farklı bir ses tonuyla gidiyoz zaten yavaş seyrediyorum malum trafik--ilk trafik ışıgına geldik durduk vitesi genelde 30/35 saniyelik beklemelerde n ye atıp şanzuman üzerinde yük tutmamaya ve frenlere yüklenmemeye çalışıyorum ...buda tamam yeşil ışık yandı vites d ye attım gaza dokundum motorda bir bogulma devir saati neredeyse dip yapmak üzere araç yürümeye yürüyor fakat durdu duracak o şekilde böyle bir 2/ 3 metre gidiyo sonra birden motor gaz yiyor ve normale dönüyoz fakat birdaha asla yapmıyor ısındıktan sonra hiçbi sorun yok bu nedir bilen varsa veya yorum getirebilen varsa bekliyorum ,,,,
:-\