98 1.6 jlx vitara "Böylesi zor bulunur"...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suleymani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,095

suleymani

Kamp II
Bu aracı ilandan almadık,sahibi bayanı yolda durdurup satın alma isteğimizi bildirdik 1.5 ayda zor ikna ettik ve alabildik sonra sahibi arkadaşım kalktı ben uğraşamam hazır yükseltilmişini yapılısını alacam dedi bunun kıymetini bilenlere gün doğdu arkadaşlar...bu araç gezenbilirde kalsın istedim...

model yılı 1998

km 155 000

renk beyaz

manuel vites

yetkili servis bakımlı fren sistemi dahil orjinal parçalar kullanılmış, arazide ezilmemiş,orjinal tavan bagajı,orjinal ön tampon koruması araç bir kaç parçada lokal boya var,ankarada sena jeep ahmet ustaya ve ayrıca kaportacılara gösterilmiş temizliği onaylatılmıştır...

fiyat 18.500

Resim 001.jpg

Resim 006.jpg

Resim 003.jpg

Resim 008.jpg

Resim 002.jpg

Etiketler

Ynt: 98 1.6 jlx vitara "Böylesi zor bulunur"...

hayırlısı olsun yapılısknı isterseniz bende var birtane satılık
;D

bsayil' Alıntı:
hayırlısı olsun yapılısknı isterseniz bende var birtane satılık
;D

sizin aracı gece nette gezerken farketmiştim ve heyecan yapmıştım niyetim sabah sizle görüşüp kesinlikle almaktı ta ki otomatik olduğunu farkedene kadar böyle bir araç hazırlanır da neden manuel olmaz diye hayıflandım sonrasında,size de hayırlı satışlar...

aslında otomatik olmasıda çok keyifli ama tabi tercih meselesi ;D ;D

Takas düşünürmüsün Opel Astra 2.0 Sportive ile. Sıralı lpg li.

mesut19-48' Alıntı:
...
Ha birde ,şu " Birkaç parçada boya var" ı açarsanız iyi olur.
Böyle denilen arabaların genelde tamamı boyalı çıkarda!
...

Bu tip yorumları yapmanız gerekiyor. Lütfen aşağıdaki linkte gerekli açıklamayı okuyun.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13716.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,633
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR