99 kdj 95 3.0 diesel fikirleriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sahin05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,064

sahin05

Kamp III
Yer
Amasya
arkadaşlar mehabalar 99 vitara kullanıcısıyım aslında menmunumda ama insanoğlu işte bikaç jeep modeline takıldım fakat vazgeçim video sitelerinde dolaşırken bu aracı gördüm ilanlarına baktım ve ülkemizdede birkaçtane var motor yabancı değil (toyota 3.0 diesel )ama kodunu bilmiyorum araç hakkında fikri olan kullanan bilen varmıdır düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim ilgilendiğim ilan aşağıda fiyat yüksek geldi bana bu parayı hakedermi arazide nasıldır yada girilirmi modifiyesi zormudur sarf malzemelerinin (filtre balata vb) bulunurluğu nedir 4x2 kullanılabiliyormu sonuçta land cruiser saygıdeğer bir araç ama bu model hakkında yardıma ihtiyacım var saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-dizel-makina-orjinal-darbe-boya-yok-42363937/detay

Etiketler
Ynt: 99 kdj 95 3.0 diesel fikirleriniz

bence bu para bu araçlara değmmez

ona 60 verecekseniz buna 65 verin daha iyi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-vx-100-tdi-arazinin-babasi-43554581/detay

:smiley:

ama bilemem kişisel zevkiniz tercihiniz. Ben kendi adıma toyota fiyatları normale dönene kadar toyotadan uzak durucam

sanırım konfor olarak vx serisinin yanından geçemez plastik kaliteside vasat gibi görünüyor standart arka kilit var yerden yüksekliğide idare eder ama hacim küçük vergi düşük ve d motor avantajlı geldi bana

Tempus' Alıntı:
bence bu para bu araçlara değmmez

ona 60 verecekseniz buna 65 verin daha iyi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-vx-100-tdi-arazinin-babasi-43554581/detay

:smiley:

ama bilemem kişisel zevkiniz tercihiniz. Ben kendi adıma toyota fiyatları normale dönene kadar toyotadan uzak durucam
teşekkürler kürşat bey 35 e bile düşük km li vx 100 ler varken 58tl baya pahalı bir fiyat konfor ve prestij dezavantajlarıda cabası

sahin05' Alıntı:
sanırım konfor olarak vx serisinin yanından geçemez plastik kaliteside vasat gibi görünüyor standart arka kilit var yerden yüksekliğide idare eder ama hacim küçük vergi düşük ve d motor avantajlı geldi bana

dizel araç istiyorsunuz diye dizel vx örneği verdim. Ama 40 000 lere lpg li vx100 alınır

Kursat kardes dogru yazmis,ben o araci yazin muglada gordum,
bana gore max 40.000 tl lik arac,offroad da vx80 ve vx100 lere gore daha narin bir aractir

peki bu aracın yaklaşık eşdeğeri 2.8 pajeroya ne dersiniz fiyatları gayet ideal

sahin05' Alıntı:
peki bu aracın yaklaşık eşdeğeri 2.8 pajeroya ne dersiniz fiyatları gayet ideal

temizini bulursanız 10 numara araç bence, eksiği yok fazlası var o pradodan

Tempus' Alıntı:
temizini bulursanız 10 numara araç bence, eksiği yok fazlası var o pradodan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-dizel-ve-otomatik-7-kisilik-pajero-41465023/detay

aslında sıkıntım motor hacmi ve vergi olayı yoksa 3.5 lerde ilgimi çekiyor 2.8 hakkında forumda fazla bilgi bulamadım tüketim bakım giderleri gibi

sahin05' Alıntı:
aslında sıkıntım motor hacmi ve vergi olayı yoksa 3.5 lerde ilgimi çekiyor 2.8 hakkında forumda fazla bilgi bulamadım tüketim bakım giderleri gibi

bende 3.5 v6 var açıkcası 6 tane 4x4 kullandım şehir kullanımında bu en iyisi kullandıklarımdan. iyi derken kriterlerim, konfor, güç, yakıt tüketimi , sürüş keyfi

bence asfalt ve şehir kullanımında yakın fiyatlardaki araçlar içinde pajero 3.5 'un rahibi yok. biraz pahalı araçlardan da vx100 daha iyidir. ama vergi, irilik dezavantajı vs yide düşünürsek pajeronun avantajları var.

benim ve Kerim abimizin 3.5 v6 pajeromuz var, ikimizinde ortalama şehir içi lpg tüketimi 40 krş civarında. 2 çekere düşmesi ve çok verimli motoru sayesinde 210 beygirlik bir araç için harika bir tüketim.

güç benim için çok önemli değil, tork önemli, ve dizel istiyorum dersenizde 2.8 leri bence çok güzel araçlar.

30 000' e vx80 olsa pajero almam vx80 alırım. daha fazla yakıt tüketmesine yada iriliğine bakmadan. ama pajero 30 ken vx80 40 sa pajero alırım benim mantığım bu.

Tempus' Alıntı:
bende 3.5 v6 var açıkcası 6 tane 4x4 kullandım şehir kullanımında bu en iyisi kullandıklarımdan. iyi derken kriterlerim, konfor, güç, yakıt tüketimi , sürüş keyfi

bence asfalt ve şehir kullanımında yakın fiyatlardaki araçlar içinde pajero 3.5 'un rahibi yok. biraz pahalı araçlardan da vx100 daha iyidir. ama vergi, irilik dezavantajı vs yide düşünürsek pajeronun avantajları var.

benim ve Kerim abimizin 3.5 v6 pajeromuz var, ikimizinde ortalama şehir içi lpg tüketimi 40 krş civarında. 2 çekere düşmesi ve çok verimli motoru sayesinde 210 beygirlik bir araç için harika bir tüketim.

güç benim için çok önemli değil, tork önemli, ve dizel istiyorum dersenizde 2.8 leri bence çok güzel araçlar.

30 000' e vx80 olsa pajero almam vx80 alırım. daha fazla yakıt tüketmesine yada iriliğine bakmadan. ama pajero 30 ken vx80 40 sa pajero alırım benim mantığım bu.
bandrolünüz ne kadar kasko indiriminden faydalanabiliyormusunuz vx 80 den aşşa kalır yanı nedir bence daha konforlu ve teknolojik ve tabiki karizmatik

sahin05' Alıntı:
bandrolünüz ne kadar kasko indiriminden faydalanabiliyormusunuz vx 80 den aşşa kalır yanı nedir bence daha konforlu ve teknolojik ve tabiki karizmatik

6 aylık 600 TL , kasko indiriminden faydalandım 98 model. vx80 çok sağlam bir araçdır, ön sabit aks ve ön arka fabrikasyon difransiyel kilitleri vardır. Sert off roada en uygun büyük kasa 4x4 lerden biridir. Belkide en iyisidir sert off road için.

Pajerolar vx100 ler gibi önleri torsiyonlu, daha konforlu ama sabit aksa göre daha narin bir sistemdir.Arkada kilit vardır ama önde yoktur. Bununla birlikte bu sistem Dakar rally sini 11 sene üst üste kazanmıştır :smiley:

Pajeroyu vx80 le kıyaslamamak lazım ikisi farklı dünyalarına racı, pajeroyu vx100 le kıyaslamak gerekir. Ucuz ve daha sportif vx100 diye düşünebiliriz bence.

Tempus' Alıntı:
6 aylık 600 TL , kasko indiriminden faydalandım 98 model. vx80 çok sağlam bir araçdır, ön sabit aks ve ön arka fabrikasyon difransiyel kilitleri vardır. Sert off roada en uygun büyük kasa 4x4 lerden biridir. Belkide en iyisidir sert off road için.

Pajerolar vx100 ler gibi önleri torsiyonlu, daha konforlu ama sabit aksa göre daha narin bir sistemdir.Arkada kilit vardır ama önde yoktur. Bununla birlikte bu sistem Dakar rally sini 11 sene üst üste kazanmıştır :smiley:

Pajeroyu vx80 le kıyaslamamak lazım ikisi farklı dünyalarına racı, pajeroyu vx100 le kıyaslamak gerekir. Ucuz ve daha sportif vx100 diye düşünebiliriz bence.
vx 80 lerin hepsinde standart arka -ön kilit yok diye biliyorum sadece bazılarında görebildim ön sabit aksta sanırım konforu olumsuz etkiler

sahin05' Alıntı:
vx 80 lerin hepsinde standart arka -ön kilit yok diye biliyorum sadece bazılarında görebildim ön sabit aksta sanırım konforu olumsuz etkiler

ön arka kilit olmayan 80 e zaten vx80 demeyiz biz, vx80 se vardır ön arka kilit.

sabit aks konforu kötü etkilemez doğru yay, amortisör kombinasyonu ile yükseltilmişse yada standartsa.

ön kilit de çok ağır off road yapmıyan kimsenin işine yaramaz, zaten bilinçsiz ve tecrübesizce kullanmakda aracı kırar

o halde en mantıklı seçenek pajero 2.8 ilk iş kasko değerini öğrenip bandrol indirimine girermi ona bakmak bir alt dilimden kastı motor hacim aralığının bir altımı yaş aralığının bir altımı acaba

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler