99 Landcruiser vx100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bahcivankurt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,753

bahcivankurt

Kamp III
Yer
balıkesir
arkadaşlar öncelikle hepinize saygılarımı sunuyor ve bol çamurlu ve yeşillikler içinde geziler diliyorum.ben doğayı fazlasıyla seven biriyim ve canım neraye isterse aracım nereye kadar giderse gitmesini severim.malum kriz dolayısıyla imkanlarımız iyice kısıtlandı.şimdiki aracım 04 model transporter memnunum ama dizel olması ve istediğim yere beni götürmemesi beni üzüyor.99 lc alıp lpg takmayı düşünüyorum gerek çevre açısından gerekse benim karakterime uygun olmasından dolayı ve kısmen de olsa vergisi düşük diğerlerine göre ve tek aracım olacağı için bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.hem günlük hemde offroad için nasıl bir araçtır.(ayrıca yakın zamanda sıvılaştırılmış doğal gaz istasyonları açılır inşallah malum doğayı emanet aldık korumamız gerek)

Etiketler
Ynt: 99 Landcruiser vx100

Merhabalar Özay Bey,
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.Lc konusunda benden daha iyi ve daha doğru bilgi vereceğine emin olduğum arkadaşlarımız abilerimiz var.Toyoto Başlığı altında tartışılan konuları inceler iseniz size yardım edecek fikir verecek konulara rahatlıkla ulaşabilirsiniz.Benim fikrimi sorar iseniz öncelikle kullanım esaslarınızı göz önünden geçirip konuları ona göre takip edin.Mesela vx 80 araziye daha yatkın vx 100 biraz daha şehirli gibi....Bu gibi düşünceleri konular arasındaki toyota başlıkları ile buluşturursanız eminim çok faydasını göreceksiniz.Benimde sahibi olamadığım (paranız olsa dahi):smiley: araçlar var mesela vx 80 dizel manuel.:smiley: bu araç bir insanın bence bütün ihtiyaçlarına yanıt verebilecek bir araç...
Saygılarımla.

mustafa bey vermiş olduğunuz bilgiler için teşekürler.geçtiğimiz bir yıl içersinde şartlarım değişti ve hemaraçtan hemde iyi olmasına rağmen yaşadığım yerden vazgeçtim.şimdi tek derdim biran önce tekirdağa yerleşmek ve bunun için de gerek iş gerekse ekonomik şartlarımı oluşturmaya çalışıyorum ve zamanım iyice daraldı desem yeri var.belki hemşerilerim kızacaklar ama tekirdağ sevgisi bir balka bende gidip görsünler insanlarını tanısınlar sonra birde kendilerine baksınlar haklı olduğumu göreceklerdir.artık düşüncem ve yaşam tarzım ''ne kadar çok şeye sahip olduğun değil ne kadar az şeye ihtiyac duyduğun,, yönünde olmaya başladı.saygılarımla.(özel sebeblerden dolayı anlarsınız ya ;) )

çağlar bey ilginiz için teşekürler ancak bir önceki mesajda şartların değiştiğini yazdım ve şimdilik araç işi yattı :'( :'( :'( öncelikle iş ve aş durumu yani.sonrada EŞ :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler