99 mod.Nissan Terrano II Satılık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hız50 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,247

Hız50

Ana Kamp
Arkadaşlar 2.sahibi olduğumuz 99 model terrano 2'mizi satıyorum ,araç çok orjinal ve 180 bin km'de .Gri renk ,ilgilenen arkadaşlar cepten ulaşabilirler .0532 738 83 43 .İyi günler dilerim .Hı bu arada araç araziye hiç çıkmadı altında çizik bile yok tamamen servis bakımlıdır .

Etiketler
Ynt: 99 mod.Nissan Terrano II Satılık

Hız50' Alıntı:
Arkadaşlar 2.sahibi olduğumuz 99 model terrano 2'mizi satıyorum ,araç çok orjinal ve 180 bin km'de .Gri renk ,ilgilenen arkadaşlar cepten ulaşabilirler .0532 738 83 43 .İyi günler dilerim .Hı bu arada araç araziye hiç çıkmadı altında çizik bile yok tamamen servis bakımlıdır .

Merhabalar;

Nasıl yani, bilgi olarak bu kadar mı?

Hani yokmu araç hakkında ayrıntılı bilgiler, görseller. İnsanlar ne için telefon açacaklar, araçla ilgili tüm ayrıntıları girseniz ve fotoğrafları yükleseniz daha iyi olur bence, böyle araç satışı sizce mümkün mü?

camouflage' Alıntı:
Zaten ilk mesaj İlan ! Başkada birşey demek istemiyorum...

Sonuçta alıştık tamam, insanlar araçlarını satmak için bir şekilde bu siteyi kullanıyorlar bir şey demiyor kimse, ama bari oda doğru yapılsa. :-\ :eek: :(

Arandıkça kontör kazandıran hatlar var onlar için bulunmaz fırsat .

Aracın fotoğraflarını eklicem ve detaylı bilgileri en kısa zamanda yazıcam acil olarak satma ihtiyacı olduğu için şimdilik bu kadarını yazdım ,bu siteye daha dün üye oldum ama hemen moral bozucu bi takım ifadeler kullanılmış :( .Burası tanışma yeri diil ilan verme yeri ,ayrıca telefon hattım faturalı :smiley: arkadaşın dediği gibi kontör kazanma amacım yok bu işlerden anlıyosa nasıl oluyo banada anlatsın lütfen!!! ,ve bir soru daha sizler yeni üye olanlara hep bu şekilde mi hoşgeldin dersiniz ??? ... Saygılar ,

Hız50' Alıntı:
Aracın fotoğraflarını eklicem ve detaylı bilgileri en kısa zamanda yazıcam acil olarak satma ihtiyacı olduğu için şimdilik bu kadarını yazdım ,bu siteye daha dün üye oldum ama hemen moral bozucu bi takım ifadeler kullanılmış :( .Burası tanışma yeri diil ilan verme yeri ,ayrıca telefon hattım faturalı :smiley: arkadaşın dediği gibi kontör kazanma amacım yok bu işlerden anlıyosa nasıl oluyo banada anlatsın lütfen!!! ,ve bir soru daha sizler yeni üye olanlara hep bu şekilde mi hoşgeldin dersiniz ??? ... Saygılar ,

Merhaba , öncelikle hoşgeldiniz.

1- Bu site bir paylaşım sitesi, araç satmak için birkaç tane malum site var, onları tavsiye ederim.

2- Bu başlığın ilan başlığı olduğunu öğrenecek kadar siteyi gezmişseniz birde tanışma köşesi olduğunu görmüşsünüzdür.

3- İnsanların bilgi paylaşımı için, emek vererek hazırladıkları bu ortama sadece ilan vermek için gelerek yaptığınızı siz düşünün.

4- Arkadaşlarımız ilanınız hakkında eleştiride bulunmuşlarsa sevinin, ilanınızı düzeltin. Ama önce kendinizi tanıtın.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0

Hız50' Alıntı:

Merhaba;

acil aracınızı satmak istemişsiniz fakat o kadar ilginç ki, sanki araç bulunmaz hint kumaşı iki kelime bile etseniz yetiyor ve bu arcaı bu şeklide burada yayınlayarak satmak istiyorsunuz, siz kendiniz alıcı olsanız ve yazdığınız ilanı bir okursanız ne düşünürsünüz, değerli arkadaşımız söylemiş zaten, burası bir paylaşım sitesi, sizin ihtiyaçlarınız için kullandığınız bir yer değil, tanışma için tabi ki bu başlığı kullanmassınız ama buraya bu başlığı açmışsanız sizin kişiliğiniz yada kim olduğunuzla kimse ilgilenmez, ilanınızı düzgün yazıp koysanız size kimse bu kadar da yüklenmez.

Kaldıki siz bir de kendinizi haklı görüyorsunuz, bunu da anlamış değilim, özür dilemeniz gereken yerde bir de eleştiri yapıyorsunuz.

Biraz EMPATİ lütfen.

siz üyelik işleminizi tamamladığınız zaman size otomatik bir hoşgeldin mesajı gelir site admini tarafından gönderilen.
içeriğinde size kendinizi tanıtmanız için tanışma platformunun linki de verilmiştir. zahmet edip o linki tıkladınız mı? yoksa direkt satılık kısmına mı geldiniz.
bizden hoşgeldin bekliyorsunuz. genel olarak üye olanların profillerine önem veririz. isim, yaş, yaşadığı şehir, tanışma platformundaki tanıtma yazısı,
bunlardan hangisini yerine getirdiniz ki bize ne hakla sitem edebiliyorsunuz.

Arkadaşlar kimse ile polemiğe girmeye niyetim yok ve zaten buna vaktimde yok, ne kontör dolandırıcısıyım :smiley: ne'de galerici ....İstanbul ünv.İktisat fak.mezunuyum. İstanbulun çeşitli AVM'lerinde Daily Fresh markalı bardakta mısır satış noktalarının sahibiyim .

Konu ile ilgilenenler varsa bir kaç gün önce satılığa çıkardığım aracımın detaylı bilgileri aşağıda bulunmakta...Aracı Etiler'de istediğiniz zaman görebilirsiniz.

Aracın 2.sahibiyim, kazası darbesi boyası yoktur .Yürüyen aksamı ,motoru ve şanzımanı çok iyi durumda .Hiç arazide kullanılmadığından altında çizik bile yoktur.Sadece zevk amaçlı alınmıştır .Sunroof ve bej renk deri döşeme vardır.Lastikleri Lassa competus marka olup 1 yıl önce alınmıştır ve yenidir.Muayenesi 2011 yılının 11.ayına kadar geçerlidir.Hiç bir borcu harcı olmayıp satışı hemen verilecektir.Plakasını gizlemedim acentenizden sorgulayabilirsiniz.

Aracı istediğiniz ustaya gösterebilirsiniz ve expertiz ücreti tarafınıza ait olmak üzere dilediğiniz servise de götürebilirsiniz.Mesajlara yanıt vermiyorum ,her türlü sorularınız için 0532 738 83 43 no'lu cep telefonumdan ulaşabilirsiniz.Hayırlı alışverişler dilerim .Oğuzhan Çatalbaş.

20102010069.jpg

20102010070.jpg

20102010071.jpg

20102010072.jpg

20102010074.jpg

Bir önceki açıklamamda yazmayı unutmuşum , aracın km 'si : 178500'dür ve fiyat olarakta 21500 TL olarak düşünmekteyim ,pazarlık halinde fiyat yeniden değerlendirilir .Bilginize...

heh ilan bu işte alana satana hayırlı olsun inşallah takas düşünmezsiniz herhalde gerçi mesajlara bakmam demişsiniz ama bende her arabaya telefon edemiyorum

Araç fazlalığından satıyorum zaten o bakımdan takas düşünmüyorum, sadece nakit satıyorum.Ciddi müşteri olanlara'da ciddi indirim yapıcam..

hagurel' Alıntı:
heh ilan bu işte alana satana hayırlı olsun inşallah takas düşünmezsiniz herhalde gerçi mesajlara bakmam demişsiniz ama bende her arabaya telefon edemiyorum

Süper ya çok güldüm... :D :D :D

Biriniz tok satıcı, biriniz de tok alıcı. :D :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

SON KONULAR

Geri