Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Soran arkadaşlar için ;Lastikler Resimlerde eski gibi görünüyo kirli olduğundan ama daha 1 yıl önce alındı 10000 km bile olmadı yakından bakınca daha iyi anlaşılır diş derinlikleri ,
aracımın ön tamponunda küçük bir çatlak var resimlerde görünüyor , oto king 100 TL'ye onarıyor ama vaktim olmadığından götüremedim 2-3 saatlik bi işlem 'miş ...
Biraz çıkabilirseniz görüşebiliriz ,o rakamlara vermem mümkün değil ,benim aracımda kuruş masraf yok ,en son 1000 TL'den fazla masraf yaptım tüm servis faturalarını saklıyorum 16-17'ye vermem vicdamına dokunur biraz daha yukarı çekebilirseniz önerdiğiniz rakamı düşünebilirim.
Bende bir ara 2001 model Audi A4 vardı. 22.000TL istiyordum ama bir türlü olmadı sonra birisi 17000 dedi bende daha fazla uzatmadan verdim. Dediğiniz gibi vicdan sızlamasını iyi bilirim.
Sizin vicdanınızı sızlatmak istemem..<şu an bir Discovery için haber bekliyorum eğer olumsuz cevap gelirse tekrar görüşürüz..
16.500 lira param var olursa yarından sonra gelip görmek isterim acil araç lazım uygunsa görüşelim
tam bayram arifesi araç lazımken iş için aracımı sattım 16.500 isterken 12.000 liraya zorla verdim üst mesajda arkadaşın dediği gibi uzatırsanız zarar edersiniz örnekleri çok
18000 TL'nin altına vermeyi düşünmüyorum aracı bilginize ... Bu arada fedakarlık'ta hep satandan bekleniyo ) birazcıkta alıcılar fedakarlık edip mevcutlarının üzerine 1-2 bin TL ekleseler her şey hallolur, sonuçta ben 21 binlerden 18 binlere iniyosam birazda sizler çıkın) olay tek taraflı akmasın ,karşılıklı paylaşım ... Sevgiler .
alıcı herzaman satıcıdan bişeyler bekler ticaretin kanunu olmuş bu hadi senin için 500 lira daha vereyim 17000 lira olsun o da borçlanarak 50 lira daha desen yok olmazsa başka tür araçlara bakacam vaktim yok işim araçsız olmuyor dediğim gibi tam bayram arifesi iş yapacağım zaman buralarda