99 Pajero 3.5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suleymani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,874

suleymani

Kamp II
Orjinal 184.000 km de,motor,yürüyen aksam kaporta çok iyi durumdadır,periyodik bakımları her 5000 kmde yapılmış,referanslı araçtır,bütün ağır bakımları 180.000 de yapılmıştır(tüm kayış ve bilyalar)şehir içi kullanımda 38 kuruş yakar,hiç lpg takılmamıştır.Mercedes G ve şehir içi kullanımda daha kolay binebileceğim ikinci bir araç almayı düşündüğüm için satıyorum,mantıklı takas tekliflerinize açığım...fiyat:32.500 TL

P1000571 [800x600].jpg

P1000574 [800x600].jpg

Etiketler
Ynt: 99 Pajero 3.5

2004 ve üstü binekler,pickuplar ya da suzuki vitara,nissan x-trail tipi araçlar takas için değerlendirilir...

Satmaktan vazmı geçtiniz? Kısa olsa taliplisi çok olur ama uzun offroad için biraz sorun. Kalite bir aracınız var ben takip ediyordum. Dilerseniz 10 gün sonra 2007 dizel megane olacak bende takasa girebilirim.

Evet,aracımın kalitesini biliyorum ve satmak istediğimden de emin değilim dün bf goodrich at'leri taktım ve istediğim fiyatı veren çıkana kadar keyfini çıkarmaya karar verdim,teşekkürler...

aracınızla takas düşünmüyorum,sorunsuz xj ya da 2.0 vitaralarla takas dusunuyorum,ilgilenenler aracımı forum uyelerinden yazargezeryolcizer(kerim alöç) sorabilirsiniz,+ ve - lerini benden daha iyi bildiğinden şüphem yok...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler