A/t Mi M/t Mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yelbuga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,687

yelbuga

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Merhaba,
35" lastik alacağım ancak kararsızım. çok fazla çamura giremiyorum. genelde affaltta kullanıyorum.
asfaltta A/T mi yoksa M/T mi daha az benzin sarfiyatına yol açar?

Etiketler
Ynt: A/t Mi M/t Mi?

Mt araci agresif gosterir ama asfaltta ses ve konforu bozar sizi.at almanizda fayda var ara sira camura girseniz araziye girseniz at lastik yeterli olacaktir.at ve mt arasinda ucurum yoktur benzin sarfiyatinda kaldiki 35 inch lastik aliyosaniz araciniz yapili bir arabadir cok ince hesap yapmazsiniz diye dusunuyorum

Selamlar
MT lastik için.. AT lastigre nazaran
1) çok gürültülüdür
2) yakıt 15% den daha fazla artar (sorunuzun cevabı)
3) asfalt da direksiyon kontrolu ve durma mesafesi uzundur

dolayısı ile, benim nacizane önerim, "AT lastik" daha doğru bir yaklaşımdır. reha

Bir seçenekte ben sunayım ( olurda aradığınızı bulamazsanız değerlendirirsiniz..).

Bridgestone Dualer AT lastik takılı 11 aydır aracımda. Kışın iyiydi yazında kullanmaya devam ettim, hiç sorun çıkarmadı( bu lastiğin yerli üretimi olmasına rağmen bana Japon imalatı olanlar denk gelmişti.).

Tatlı sert bir hamura sahip bu lastik ve çok da sağlam.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR