A/T tip lastik seçimi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ncmsrn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,458

ncmsrn

Kamp II
Yer
BOLU
Aracımın pabuçlarını değiştireceğim. Kullanım tarzıma uygun olarak A/T tip lastikler benim için daha uygun.
Seçim konusunda kararsız kaldım. Kullanan arkadaşlardan yorum ve bilgi rica ediyorum.
Tercihlerim.

mastercraft.JPG

Etiketler
Ynt: A/T tip lastik seçimi.

Ebat ve bütçe belirtmediğiniz için belki yorumum havada kalabilir ama benim şahsi tercihim BF Goodrich olurdu.

Sevgi ve saygılarımla...

Burak Dirican

Selamlar

A/T söz konusu olunca 1 BF goodrich 2 general grabber A/T 2 3 cooper bunlarıda kendiniz araştırın ve diğer markalar kullananlara sormakta fayda var Bridgestone kullandığım markadır A/T başarısını araştırdım M/T olarak bazı yurt dışı forumlarda tutulmasına rağmen ( genelde kaya tırmanışı ) tercihimi BF ve 17" jant ölçüsüne göre bulamadığım için + mecburen 4 tanede offset jant aldım sırf BF takmak için iyikide öyle yapmışım.

saygılar.

önceki takımım bfgoodrich idi, berbat şekilde kayıyordu ıslak zeminde. amerikalılar uzun ömrü nedeniyle çok severler ve kamyonetlerde de kullanırlar.
ben birdaha alacağımı düşünmüyorum. yokohama go12 aldım ZJ için, daha modern olduğu için sürüş dinamikleri daha iyi, sessiz, karda tutunması çok başarılı ancak buz üzerinde her AT gibi kayıyor.

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar

A/T söz konusu olunca 1 BF goodrich 2 general grabber A/T 2 3 cooper bunlarıda kendiniz araştırın ve diğer markalar kullananlara sormakta fayda var Bridgestone kullandığım markadır A/T başarısını araştırdım M/T olarak bazı yurt dışı forumlarda tutulmasına rağmen ( genelde kaya tırmanışı ) tercihimi BF ve 17" jant ölçüsüne göre bulamadığım için + mecburen 4 tanede offset jant aldım sırf BF takmak için iyikide öyle yapmışım.

saygılar.

[/td][/tr][/table]

BF AT ve General Grabber bencede çok başarılı lastikler desenleride benzer. Bunlara ek olarak ülkemize yeni gelen Super Swamper M16 çok ilginç bir AT, biraz daha off-road AT gibi.

Lastikler bugün geldi. Jantlarım henüz elime ulaşmadığından takıp test edemedim.
Sanırım çok fazal kullanan da yok.
Yurdışı bulduğum veriler.

grabber 1.JPG

grabber 2.JPG

grabber3.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR