ABD'den Defender 90 örneği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeepcj7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,164

Jeepcj7

BUILD IT! RUN IT! BREAK IT! FIX IT! REPEAT!
Yer
ISTANBUL
Ben bile beğendim, belden aşağısı Amerikan tabiii ::smiley: .. Kalbi RR ;D ..
Proje planlayan 3'e 5'e hurdacıdan defender almayı düşünen varsa, iyi bir örnek, esinlenme kaynağı olabilir...

Vehicle: '95 Land Rover Defender 90

Drivetrain
Engine: 4.6L Range Rover V-8 ( speklerde 4.6 diye ama motorun üzerindeki kapak 3.9 ??? ...)
Transmission: TH400
Transfer Case: Atlas 4.3:1
Front Axle: Dana 60, 5.13 gears
Rear Axle: Dana 60, 5.13 gears

Suspension
Springs & Such: Custom coil springs, King remote-reservoir shocks
Steering: Steering box, ram, and pump custom built by Lee Mfg.
Tires & Wheels: 40x13.50R17 Pro Comp Xterrain tires, 17x10 Pro Comp wheel/Champion bead locks
Other Stuff: Custom fabricated front fenders and fenderwell walls, Warn 8,000-pound winch

Etiketler

Ynt: ABD'den Defender 90 örneği

Ön panjur ve farları kapadığında, markayı tanımak mümkün değil... ;)

Fakat prodüksiyon çok iyi imiş gerçekten!...

Kollardan ortadaki TH400, arkadaki 2 tane Atlas transfer kutusunun, öndekiler kilit olabilir...arka diferansiyele giden mavi bir kablo var..

Çamurlukları kaya için kesmişler, farlarıda 60'lı landlar gibi ortaya almışlar şirin olmuş ama o motoru nasıl soğutuyorlar merak ettim doğrusu... ızgara hava girişi için dar gibi...

bence LR defender ruhunu kaybetmiş bir örnek. araç uçmuş. defender demeye şahit lazım. kaya aracı desek daha iyi olur. menderes.

çok yırtıcı görünüyor lakin ben birazdaha sakin ve 110 severim :smiley: yinede basit görünen gövde altındaki teknik bilgi övgüye deger

Abi baksana ya.. ben dedim defender sevenler orjinal sever diye, millet beğenmiyor bu deli makinayı. buna biz defCJ diyelim olsun bitsin.

Bencede olmamış olmuş ama baska bişey olmuş Defender degil.
Bende orjinal severim

yılların defendercisi yunus abi defender olmamış diyorsa doğrudurr:smiley:))))AMA ne olmuşsa OLMUŞŞŞ bencee

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR