acemi defender cı !!!!!!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berkant68 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,791

berkant68

Ana Kamp
uzun zamandır defender sahip olmak isteyen biri olarak araştırma yapıyorum. ancak araştırdıkça kafam karışıyor. malum sitede 2 araç var biri ANKARA etimesgut diğeri SİVAS ta farklı araçlar ancak çok aksesuarlı ancak fiyatları hemen hemen aynı. bu araçlar hakkında bilğinize ihtiyacım var. biraz daha araştırsam yada beklesem daha uygun fiyatı bu tür? araçlardan bulabilirmiyim.?

Etiketler

Ynt: acemi defender cı !!!!!!!!

her iki araç da güzel ancak benim daha önce yeterli bütçem olsaydı Bülent Kök'e ait Sivas'taki araca talip olacaktım, o zaman bana kısmet olmamıştı, araç cidden dolu ve düzgündür, bilginize...

98 model türk telekomdan defenderlarında ihaleyle satıldığını yazıyordu bi arkadaşımız. bülent kök arkadaşın aracın ilanı nerede acaba. bu fiyatlar beni aşacağıda aşikar.daha uygun fiyatlı belki biraz daha az aksesuarlı.

İlan bu..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-full-aksesuar-full-ozellik-snorkel-hidrolik-g4-defender-60529063/detay/

evet haklısınız. satan kişinin ismine dikkat etmedim. asvaltta kulannmayı planlıyorum. sanırım LPĞ li bi araç daha ekonamik olur. TÜRK telekomun 98 MOD. araçların ihadeki fiyatlarını biliyormusunuz.

bülent başkanın araç sivasta piyasada gördüğümüz araçlardan biri tavsiye edilir...

mdr' Alıntı:
İlan bu..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-full-aksesuar-full-ozellik-snorkel-hidrolik-g4-defender-60529063/detay/
Sivasta Bülent KÖK e ait aracın ilanı

aklıma takıldı. bülent bey aracı neden malüm siteye koymuş? gezenbilir dostlarına satılsa daha iyi olmazmıydı?

selamlar araç hakkında detaylı bilgi verebilirim

gezenbilir dostlarıma da indirim yapıcam tabiki
bakımlı düzgün eksizsiz dir.
g4 port bagaj
defender snorkel
brigstone dueler mt 2657016
bosst jant
3mm orjnal spacer
britpart db 9000
6 adet sis 2 si hella
orjinal ön aliminyum muhafaza
özel yapım 5mm çelik tampon
polybush kit
arazi ve 5 vites sanzımanlar yenilendi
167000 km motor iyi durumda
brc 140 lık yerine holland vailo beyin ve lpg boruları 8mm değişti lpg çok iyi durumda
yeni model direksiyon simidi
orjinal gögüs
plastikten özel ara konsul teyp telsiz invertör megafon monteli
grammer koltuklar
tabana pütür atıldı
çorum kaloriferi
ara seperatör filesi
2 adet jeerycan
t-max hijack
midland telsiz pmr telsiz
gps
land meter
merkezi kilit
dalkıran telleri
hidrolik direksiyon yeni simit
çakar lambalar
7 sesli megafon
çift telsiz anteni santiego + midland
7 cm getle yükseltme
marş motoru lucas ile değişti
porye keçeler teker bilyaları değişti sağ aks değişti
yan barlar yapıldı siyah saşe boyası boyandı
kapı panzilotları deri kaplandı
bugünde antifrezee değiştircem kışa giriyoruz artık
vs vs

;D

P1140502.JPG

P1140505.JPG

P1140507.JPG

P1140512.JPG

P1140517.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler