acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suzuki-jimny Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,429

suzuki-jimny

HAYAT BUYSA o zaman HAYABUSA ;)
Yer
İSTANBUL/FATİH
merhaba arkadaşlar
bugün havanı güzel olması sebebi ile oğlumla beraber ufaktan bi doğa gezisi yapmak istedik ve vurduk kendimizi yola.rotamızı ilk önce cebeci köyü oradanda pirinççi köyüne çevirdik.kendimizce ufaktan çamur ve dere gezmesi yaptık.bu ilk tecrubemiz.umarım buradaki profosyonel sürücülerle bir kaç deneyim yaşama fırsatımız olur.bir kaç resim birkaç kare ;)

[/b]

Fotoğraf-0048.jpg

Fotoğraf-0050.jpg

Fotoğraf-0052.jpg

Fotoğraf-0092.jpg

Fotoğraf-0086.jpg

Etiketler
Ynt: acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü

Selamlar
aramıza hoşgeldiniz., paylaşım için teşekkürler.. Ancak aklınız da olsun, benim çoık dikkat ettiğim bir nokta, her ne kadar masuma görünse de, tek araç olarak asfalttan çok ayrılmamaya dikkat ederim.

hoşbulduk dostum
dediğine hak vermemek imkansız gibi.çünkü entresan yollarda dolaştım.bi ara yol tamamen bitti ve kayalıklardan geri geri gelmek zorunda kaldım:(ama genede kazasız belasız güzel bi deneyimdi benim için.hatta yolda bi jeep ile bir araya gelip dere turu bile yaptık.videoya oradaki insanlar çekmiş.yolladılar bana buğün yüklemeyi bilmediğimden ekliyemedim.umarım güzel bi marmara gezisinde yanınızda olurum sevgiler herkese

Selam bölge hakkında biligi verirmisiniz ayrıca plaka Akseki plakası oradamı ikamet ediyorsunuz..

evt dostum plaka akseki.ama ben orada oturmuyorum.istanbul fatih te ikamet ediyorum.oradan bi bayandan aldık ufaklığı ;)
plakayıda değiştirme gereği duymadım.varsın antalya olsun :smiley:

hoşgeldin bundan sonra bol çamurlu geziler. :D

suzuki-jimny' Alıntı:
evt dostum plaka akseki.ama ben orada oturmuyorum.istanbul fatih te ikamet ediyorum.oradan bi bayandan aldık ufaklığı ;)
plakayıda değiştirme gereği duymadım.varsın antalya olsun :smiley:

Tamam teşekkür ederim aracın keyfini çıkarın..

Selam,

Aramıza hoşgeldiniz ve aracınız hayırlı olsun.

Size tavsiyem forumdaki hafif ve sert gezileri bolca okuyup milletin başına gelenleri görüp tecrübe ederek aynılarını yaşamamanız.

Sonrasında içine girmiş olduğunuz serüven sizi yönlendirecektir.

Sadece acele etmeden yavaş yavaş tecrübe kazanarak ilerlemek en doğrusu olacaktır.

Saygılar ..

evet haklısınız.o yüzden siteyi iyi bir şekilde inceliyorum.birkaçkişinin tekbaşına serüvenlerinin sonu traktör ile kurtarmaktan geçmiş.bundan sonra tek çıkmam :smiley:
ufak ufak tecrube edineceğiz.tşk.

suzuki jimny alınan keyif başka hiçbir araçta yoktur sanırım...bence lastikleride değiştirirseniz mesela lassa ok 144 taktırsanız ben kullandıgım için diyorum. tek başınızada dağlarda gezmenizde hiçbir sıkıntı olmaz.....jimny asla yolda bırakmaz çünkü...

melih aslan' Alıntı:
suzuki jimny alınan keyif başka hiçbir araçta yoktur sanırım...bence lastikleride değiştirirseniz mesela lassa ok 144 taktırsanız ben kullandıgım için diyorum. tek başınızada dağlarda gezmenizde hiçbir sıkıntı olmaz.....jimny asla yolda bırakmaz çünkü...

1 nci videoyu izleyiniz

http://www.turkar.biz/

dostum
lastikleri yeni taktırdım bu hafta.çok sordum soruşturdum bana bfgoodrich lastiği önerdiler.bende aldım.memnun kaldım.önerin için teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR