Ynt: Acil 3500 cc v8 motor arıyorum
motor numarası aslında artık tüvlerde artık pek bakılmıyor, avrupa birliği uyumluluk çerçevesinde motor artık yedek parça olarak kabul görücek bu yasalaşmadı ama yasalaşacağı için tüvler artık motor numarasına pek bakmıyor, arabaların kimlik numaraları şase numaraları olucak, yanlız tabiki ulaştırma bakanlığının yasada şartları olucaktır mazotlu arabaya benzinli motor,benzinli arabaya mazotlu motor koyulamaz gii,yada orjinal silindir hacminin altında olamaz üstünde olabilir gibi henüz belli olmayan birtakım değişiklikler olucaktır illaki,
onat bey aracınız benzinliyse motor numarasını hiç soru etmeyin çünkü tüvden hafif kusur olarak geçer çünkü 3500 cc v8 lerin motor numaraları çok alakasız bir yerde bakmazlar bile ruhsattada kaç silindir olduğu yazmıyor sadece silindir hacmi yazıyor,
size bir örnek veriyim arkadaşta 110 düz dizel defender vardı bu araca 130 beygir 2004 model ford puma motor aldık turbo dizel taktırdık hiç işletmeden tüvden tek seferde geçti hiç sorunsuz, motor numarasına bakmadılar bile sadece aracın motoru dizelmi diye baktılar okadar, bence şahsi fikrim aracınız benzinliyse alıp rahatlıkla 3500 v8 koyabilirsiniz, yanlız alıcağınız 3500 v8 motorun mümkün olduğunca temiz olmasına dikkat edin çünkü bu motorların grankları çok pahalı sadece grangı 4000 tl üstünde diğer parçaları pahalı değil ben sıfır motor yaptırdım ondan bilgim var saygılar.