Acil Acil Acil

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nekabrothers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,398

nekabrothers

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar Yen'i aldığım discovery 1 de şanzıman sıkıntısı çıktı elinde yakınında eşinde dostunda şanzıman yada dişlileri mevcut olan varsa yardımcı olabilirmi araç 96 model mpi 2.0 teşekkürler RN380 şanzıman modeli
4155f430658e9b9ae26ef362e873a40c.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Etiketler
Merhaba arkadaşlar Yen'i aldığım discovery 1 de şanzıman sıkıntısı çıktı elinde yakınında eşinde dostunda şanzıman yada dişlileri mevcut olan varsa yardımcı olabilirmi araç 96 model mpi 2.0 teşekkürler RN380 şanzıman modeli Ekli dosyayı görüntüle 54957

Merhaba arkadaşlar Yen'i aldığım discovery 1 de şanzıman sıkıntısı çıktı elinde yakınında eşinde dostunda şanzıman yada dişlileri mevcut olan varsa yardımcı olabilirmi araç 96 model mpi 2.0 teşekkürler RN380 şanzıman modeli Ekli dosyayı görüntüle 54957

geçmiş olsun sahibinden com da
cıkmacılar var oraya bakabılırısın
birde face de land rover sıtesıne yazabılırsın
yardımcı olurlar m utlaka
kolay gelsın

Teşekkürler . Maslak Nesimi ustayla irtibata geçtim en asgari şekilde problemi çözdü kendisine ve ekibine sabrı ve emeği için teşekkürler .

Teşekkürler . Maslak Nesimi ustayla irtibata geçtim en asgari şekilde problemi çözdü kendisine ve ekibine sabrı ve emeği için teşekkürler .

bende hep duyuyorum nesımı ustayı bılgılerını paylaşabılımısınız

Maslak Atatürk sanayi sitesi 2 kısım 21 sokak no 713 offroad garaj

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,948
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

SON KONULAR

Geri