Yeni Körük Mü? Körük Iptali Mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uslsy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,878

Yeni körük mü? Körük iptali mi?

• Yeni körük al.

• Körükleri iptal et.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bire bir ihtiyac olan kısım olmasa da komple revizyon vs videosu bulunsa en azından sökülecek degisim yapılacak yer hakkında fikrimiz olur. Müsait olunca bende karıştırayım.
Zamanında Amerikan pickup vardı. Sanzumanin üstündeki zemindeki sac kapağı kaldırıp Sanzumanin Ust kapağını sokup hilal degisimi yapıp tekrar kapatmıştım. O zaman da ustalar komple indireceğiz sanzumanciya gidecek demişti. 3. Vites dişlisinin hilali bozuktu hepsini aldım değiştim.

Etiketler
körük

Valla ilk bu Disco 2 ye niyetlendiğimde korkuyla bakıyordum. İşin içine girince çok keyifli olduğunu ve Allah korusun süpriz büyük birşey çıkmadığı sürece o kadar korkacak birşey olmadığını gördüm.

Herkesin pazarı keyifli olsun.. Güzel gezmeler.

Haftaya ilk disco kampımızı yapacağız eşimle.
Ankara civarı da.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR