troyexplorer
Zirve
Araçla alakasız adamları sokma bence işin içine
Bileni hiçbirşey bilmiyor, bilmeyeni çalışanıda bozar
Bileni hiçbirşey bilmiyor, bilmeyeni çalışanıda bozar
Senin sorun nedir ianzuöan ile ilgili?20 ye yakın şanzumancı aradım, LR şanzumancısı bide, kardeşim hiç mi işlem yapmadınız bu arabayla ilgili biri net bişey söyleyemiyor şu pozisyon müşürünün keçesiyle alakalı, getir bakalım hep cevap
Hahha çok iyi.. Bir baksınlar bakalım.. Ne diyecekler..Video: https://youtu.be/xRBiMyMtH0k
Bunu yapan yapar herhalde koruk isi ustalik isi bunun land la mazdayla o araba bu arabayla alakasi yok
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Makascıya gitseydin körükleri kurcalardı, demekki neymiş , land ı, ford u , opel li varmış bu işin ,her arabanın sistemi farklı damperli kamyonun havalı körüğüyle landınki aynı olurmu hiç ...Sorun çözüldü.. Sağ arka seviye ayar sensörü bozukmuş..
Troyexplorer hocam doğru tahmin. Tebrikler.
Hocam makasçı yaptı..Makascıya gitseydin körükleri kurcalardı, demekki neymiş , land ı, ford u , opel li varmış bu işin ,her arabanın sistemi farklı damperli kamyonun havalı körüğüyle landınki aynı olurmu hiç ...
Aklıma yatmasa yaptırmazdım.Valla ben kendim yapardım makascıya gitmezdim şanslıymışın
Adam dedi ama adam offroad araçlara bakan bir adam.Samimi ol , makasçımı seviye müşürlerinden olur dedi de yaptı , yoksa sen bu müşürlerden kaynaklanabilir yönlendirmesiylemi?
Bence olabilir.3 amigos ışığı yananları bu adama yönlendirelim o zaman![]()
3 amigos ışığı yananları bu adama yönlendirelim o zaman![]()