ACİL BİLGİ LÜTFEN

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zooteknist58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,245

zooteknist58

Ana Kamp
Yer
sivas
Web
www.catalsay.com
BUGÜN ARACIMI MUAYNE İÇİN TÜVTÜRK E GÖTÜRDÜM

1- KOLTUKLAR HASARLI --- AĞIR KUSUR OLARAK GEÇTİ (HİÇ AKLIM ALMADI )
2- GAZ YAKIT KESME SİSTEMİ - EMNİYETİ YOK --- AĞIR KUSUR (NE OLDUGU HAKKINDA EN UFAK BİLGİM YOK)
3- ÖN AKS SÜSPANSİYON SİSTEMİ AŞIRI BOŞLUK VAR -- AĞIR KUSUR ( 1 AYDIR KULLANIYORUM HİÇ BİR ŞEY HİSSETMEDİM)

ÖN AKS SÜSPANSİYON SİSTEMİ DERKEN NELERİ KAPSIYOR ACABA NELER DEĞİŞMESİ GEREKİYOR ,GAZ YAKIT KESME SİSTEMİ DEDİĞİ ŞEY NEDİR ?

SIZDIRMAZLIK RAPORU GEREKLİMİDİR HAFİF KUSUR OLARAK GEÇTİ AMA YANINA NOT DÜŞMÜŞ ALINACAK DİYE !

BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM...
BULUNDUĞUM İL KAYSERİ MALUM NİVA İLE İLGİLENEN BİR ALLAHIN KULU YOK
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Etiketler
Ynt: ACİL BİLGİ LÜTFEN

Kayseri'de nivayla ilgilenen Allahın kulu olmaz olur mu? Tüm özel servisleri bir kenara bıraksanız bile lada yetkili servis var.
Öncelikle bir döşemeciye gidin ve koltukları yaptırın.
Lpg sisteminizin markasına bakın ve onun servisine gidin Tüvden aldığınız kusur belgesini gösterin, onlar gereğini yapacaklardır.
Son olarak süspansiyon sistemi için yetkili servise uğrayın, yok pahalı olur derseniz sanayide lada ustaları var ekonomik olarak yaparlar, bilmiyorsanız size usta önerebilirim.
Tüm kusurları tam olarak yaptırmadan muayeneye gitmeyin, çünki bu defa da kusurlu bulurlarsa bir sonrakine tekrar ücret talep ederler.
Sızdırmazlık belgesi isteniyor almayı unutmayın.Kolay gelsin...

bana sadece Sanayide Cengiz oto(skoda - lada ) var ona git dediler. vel hasıl gitim en basiti şnorkel i sordum adam sözde usta Şnorkelin ne oldugunu bilmiyor. eğer bildiğiniz bir yer varsa oraya gitmek en mantıklısı olacak, yazarsanız sevinirim. anladığım kadarıyla sizde kayseri desiniz. yardımcı olursanız sevınırım
sızdırmazlık konusunda hala şüphelerim var sonucta hafif kusur diye yazmıslar. bu sekılde muayneden gecmek zorunda hukukı olarak almasak maraz cıkartırlar mı ?

zooteknist58' Alıntı:
bana sadece Sanayide Cengiz oto(skoda - lada ) var ona git dediler. vel hasıl gitim en basiti şnorkel i sordum adam sözde usta Şnorkelin ne oldugunu bilmiyor. eğer bildiğiniz bir yer varsa oraya gitmek en mantıklısı olacak, yazarsanız sevinirim. anladığım kadarıyla sizde kayseri desiniz. yardımcı olursanız sevınırım
sızdırmazlık konusunda hala şüphelerim var sonucta hafif kusur diye yazmıslar. bu sekılde muayneden gecmek zorunda hukukı olarak almasak maraz cıkartırlar mı ?
gazdan hafif kusrlu geçer onun bir sakıncası yok ama şu koltuları anlamdım benim koştuklarda geçemeye bilirmi diye düşündüm neyi vardı acaba

aslında aracı muayneye ben gotursem geçerdi bir arkadas götürdü arabanın huyunu suyunu bılmedıgı ıcın geçirmemişler. alt mekanızma tam kılıtlenmıyor biraz kaba kuvvet ıle kılıtlenıyordu.arkadas becerememıs. kılıtlenmedıgı ıcın de arac hareket ettıgınde koltuk ılerı gerı gıdıyor :smiley: o yuzden agır kusur yazmıslar.

Şnorkeli bilmezler ama motor ve mekanik sorunlarını çözerler.
Zaten muayene de şnorkel sormuyorlar öyle değil mi? :smiley:

aslında muayne benım ıcın pek onemlı değil ! söyleki muayneden bir şekilde geçer araç ilerisi için projelerim var yalıtım yaptırmak , yükseltme kiti taktırmak kısacası off road donanımı yaptırmak dıyelım kısaca bana bunlar gerekıyor o yuzden de gıdeceğim usta hem guvenılır hemde daimi olması gerekıyor.sonucta bu aracı ben asfaltta kullanmak için almadım bana arazide lazım ...
o yüzden ileriye dönük sağlam bir usta gerekıyor bana . yoksa hem paradan hem zamandan kaybederek Ankara veya İstanbul yolculugu yapmam gerekecek... üzülerek söyluyorum kı maalesef yol olaralara doğru gözüküyor.

zooteknist58' Alıntı:
aslında muayne benım ıcın pek onemlı değil ! söyleki muayneden bir şekilde geçer araç ilerisi için projelerim var yalıtım yaptırmak , yükseltme kiti taktırmak kısacası off road donanımı yaptırmak dıyelım kısaca bana bunlar gerekıyor o yuzden de gıdeceğim usta hem guvenılır hemde daimi olması gerekıyor.sonucta bu aracı ben asfaltta kullanmak için almadım bana arazide lazım ...
o yüzden ileriye dönük sağlam bir usta gerekıyor bana . yoksa hem paradan hem zamandan kaybederek Ankara veya İstanbul yolculugu yapmam gerekecek... üzülerek söyluyorum kı maalesef yol olaralara doğru gözüküyor.

Söylediğiniz uygulamaları yapacak usta yok buralarda, bu durumda haklısınız.

SIZDIRMAZLIK RAPORU GEREKLİMİDİR HAFİF KUSUR OLARAK GEÇTİ AMA YANINA NOT DÜŞMÜŞ ALINACAK DİYE !

Lpg tüpünün üzerindeki üretim tarihine ait yıl 4 rakkamlı olarak yazılmışsa (örn.2012 gibi) ve okunuyorsa bazen rapor olmadan geçebiliyor. Tam olarak hangi şartlarda geçiyordu şu an hatırlamıyorum, ama iki rakkamlı yazılmışsa (mesela 12 gibi), okuyamadık bunu deyip sorumluluk almaktan kaçınıyorlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR