Acil Satılık Cj5 Fiyatı Düşürdüm

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emin_23 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,039

emin_23

Ana Kamp
ARKADAŞLAR ACİL SATILIK CJ5 ZARARINA SATIYORUM FİYATI 8000 TL YE DÜŞÜRDÜM ALACAK ARKADAŞLARLA GÖRÜŞELİM emin-731@hotmail.com yada 0505 912 98 90 irtibata geçebilirsiniz

100_7523 (600 x 450).jpg

Etiketler

Ynt: Acil Satılık Cj5 Fiyatı Düşürdüm

araç hakkında daha detaylı bilgi verirsen daha aydınlatıcı olur özelliklleri teknik bilgilerini yazarsan satman daha kolay olur sanırım

aslında arabanın neyi var neyi yok tam olarak bilmiyorum alacaga karşılık aldım zararına satıyorum motor 6 silindir 1977 model benzin-lpg li firenler kampana 4 çeker çalışır durumda muayenesi yani yapıldı görünürde bi skıntı yok tekerler görünüyo yazmaya gerek yok sanırım cant çelik amerikan tipiymiş söylenenlere göre içi orijinal kaportada herhangi bişey yok saglam motor temiz orijinali sanıtrım 67 000 km de

arkadaşlar yokmu alan 7000 tl ye düşürdüm bedavaya veriyom arabayı alan yokmu

tayinim çıktı 10 içinde gidecem almak isteyen arkadaşlar la görüşelim arabanın fiyatı sondur pazarlık payı yoktur hurda fiyatına gelecek nerdeyse

arkadaşlar araç 6300 satıldı kusura bakmayın yazmayı unutmuşum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR