Acil satılık jeep cj7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oziiron Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,575

oziiron

Kamp II
Yer
bursa
Arkadaşlar yeni aldığım cjmi yanımızdaki dukanı alıcagımız için üzülerek satmak zorundayım daha hevesimizi almadan satmak zorunda kaldım ilğilenen arkadaşlar var ise aldığım fiyata vericegim aracı çok açil nakit ihtiyacım oldugu için satıyorum fiyatı 18500e aldım azda olsa pazarlık payı bıraka bilirim alan kişi hiçbir masraf etmeden bine bilir herşeyi faal çalışmaktadır gelip göre bilirsiniz ozan türedi 0533 708 0122

Fotoğraf291.jpg

Fotoğraf280.jpg

Fotoğraf293.jpg

DSCN5307org.jpg

Fotoğraf279.jpg

Etiketler
Ynt: Acil satılık jeep cj7

cj'nin özelliklerini yazmayı unutmuşum kusurabakmayın

1977 Model Jeep cj7

Hidrolik direksyon / 3800 cc Motor /Manuel Vites/ 4x4 /Benzinli /Rekaro

koltuk/35 x 16,5 15 Lastik/Özel 10,5 genişletilmiş jantlar /metalik boya

Elektronik ateşleme/Otomatik benzin çekici /italyan lovato lpg/Ön koruma demiri sis

lambaları/arka çalışma lanbası /Crom Rollbar /Soft Top Tente Full bir araç araç 3 sene önce komple

sökülerek orjinal parçaları ile restore edilmiş olup aracın enson makas burçları küpeleri fren balataları şanzıman defransiyel ve

motor yagları degiştirlimiş olup yaza hazır vaziyete getirilmiştir

Ozan bey bu araçların meraklısıyım hatta çıldırıyorum diyebilirim... Öncelikle yanlış cümle kurarsam kusuruma bakmayın...
-3800cc bir motor lpg ve benzinde yakıt tüketimi nasıldır?..
-Uzun yola gider mi?..(hani yerleşik bir düzenimiz yok tayin falan o sebepten)
Tabiki bu araçlarda çok ekstrası oluyor terimler yabancı geliyor ama heves işte yardımcı olursanız sevinirim. Amacım sizinde fikrinizi almak kafama yatarsa müşteri olmak kararsızım Şimdilik bu kadar...Saygılar

murat bey benim cj yi satma sebebimi okumuşsunuzdur sanırım ben cjyi 3 yıldan beri arıyorum ve şükürler olsun buldum ama hesapta olmayan sebepten dolayı satmam gerekti çünkü yanımdaki dükanı almam lazım aracımdan memnunum ilk defa kullanmama ramen bana uzun yolda yorucu gelmedi yolda gidişi olsun çekme problemi yok saga solla gezme yapmıyor gayet rahat gidiyor ama binek araçlar kadar konforlu degil bunu bilirle ama egerki hastasıysanız hiçbirşeyi gözünüz görmez araç size beşik gibi gelir

yakıt konusunu yazmamışım kusurabakmayın benzinde 650tl gazda ise 300lira yakıyor aldıgım zaman denemiştim

oziiron' Alıntı:
murat bey benim cj yi satma sebebimi okumuşsunuzdur sanırım ben cjyi 3 yıldan beri arıyorum ve şükürler olsun buldum ama hesapta olmayan sebepten dolayı satmam gerekti çünkü yanımdaki dükanı almam lazım aracımdan memnunum ilk defa kullanmama ramen bana uzun yolda yorucu gelmedi yolda gidişi olsun çekme problemi yok saga solla gezme yapmıyor gayet rahat gidiyor ama binek araçlar kadar konforlu degil bunu bilirle ama egerki hastasıysanız hiçbirşeyi gözünüz görmez araç size beşik gibi gelir
Zaten başıma ne geldiyse bu hastalıktan geldi iç işleriyle arayı bozmadan bunuda halletmek lazım o yuzden biraz ince elekten geçiriyorum ;)

Bu arada yeriniz hiç olmazsa bir çayınızı içeriz...
İnşallah gönlünüze göre olur Allah yar ve yardımcınız olsun...

Afrasyap' Alıntı:
Zaten başıma ne geldiyse bu hastalıktan geldi iç işleriyle arayı bozmadan bunuda halletmek lazım o yuzden biraz ince elekten geçiriyorum ;)

Bu arada yeriniz hiç olmazsa bir çayınızı içeriz...
İnşallah gönlünüze göre olur Allah yar ve yardımcınız olsun...

teşekkür ederim herzaman beklerim çay içmeye

doğrusu ben orjinal değildir diye düşünüyordum, elinizde orjinal cj 7 var. kıymetini bilin, veya bilen birisine satın. ;)

elimde olsa satmam ama mecburen satmak zorunda kaldım bakalım işallah iyi birine gider

Bu CJ 7 ye aşık oldum ama mali durumum şimdi uygun değil. Hiç kaçırmazdım. Durum uygun olduğunda böyle güzel bir araç bulamam herhalde.Kısmet işte.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR