acill yardım defender 110 kasa ancak 3 kapı 5 kapı yapmak ıstıyorum????

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deff g4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,658
Ynt: acill yardım defender 110 kasa ancak 3 kapı 5 kapı yapmak ıstıyorum????

euzlu' Alıntı:
mkehurdasan'ın sitesini inceledim, teminat parasını banka hesaplarına yatırıp, istediğimiz araç ile ilgili teklif mektubunu hazırlayarak evrak ları zamanında göndermek kaydı ile yapabiliyormuşuz, teklif verilmeyen çokfazla kapalı kasa land var 14 mart tarihli ihalede : ((
hayırlı akşamlar evet doğru teşhis başka illerden gelmeden işlem yapabiliyorsunuz ;)

Etiketler

Merhaba Arkadaşlar,
Ben aranıza yeni katıldım, bu konu hakkında uzun süredir Land Rover araçlarım olduğu ve Safari işi yaptığım için yanıtlama gereği duydum.
Öncelikle aracın ruhsatında yazmıyor sorun olmaz kısmına geçelim;
Bu tamamen yanlış nedeni ise bu araç model model üretilmiştir. (Örnek olarak 90 3 kapı 110 5 kapı gibi) bu nedenle yaptığınız değişiklik TSE onaylı değilse TÜVTÜRK den geri dönersiniz. Bu tarz araçlara TAMİM 2011/2 yönetleliğini incelemenizi tavsiye ederim.
Bu araçlarda koltuk değişimi dahi yapsanız Proje çizdirip TSE onayı almanız gerekir. Şimdi diyorsunuz ki ben araçta istediğim değişikliği yaparım ruhsatta yazmıyor çok mantıklı değiştirebilirim evet evet fiyatıda şu ve ya bu. Peki araçın fabrika çıkış halinde değişiklik yaptığınız ve bunun için bir mevzuatın olduğu ve denetlemeye tabi tutulduğu daha mı mantıksız siz 3 kapısı olan araca kapı yapmak istiyorsunuz elbetteki bu mümkün ama şunu unutmayın 3 kapı araçta eğer koltuk var ise oturma düzeni yan düzendir(öne bakmaz) şimdi iki kapı taktınız koltukları ne yapacaksınız öne çevireceksiniz. Ne oldu orjinallik bozuldu sana kimse yapma demiyor Projeni çiz TSE den geçir sonra yaptır PROJE ve TSE belgenle TÜVTÜRK e git bu kadar.

deff g4' Alıntı:
arkadaslar arac 90 degıl arac zaten uzun kasa 110 ama uc kapı arka kapılar yok trfıge hususı jıp olarak kayıtlı araç...
yanı tahmınımce sadece tavan sokulup arkalara ıkı adet kapı takılıcak ruhsat ve tse ısı olaz dıe tahmın edıyorum..

saygılar

Bu durumda yapılabilecek en doğru şey(nedeni şu araç 5 kapı olmalı ama fabrikadan böyle bir seri üretilmiş olabilir yada sizden önce bir proje görmüş olabilir araç)bağlı bulunduğunuz trafik şubesine giderek aracın dosyasını çıkarttırmak ve daha önce proje görmüşmü kontrol etmek eğer görmüşse işiniz kolay bu proje ve dosyadaki ek 1 belgesinin fotokopisini alın ve trafik şubeden aylı gibidir onayı vurdurun daha sonra bir makina mühendisi bulun proje çizdirin ve tse ye yeni proje ve trafik şubeden aldığınız belgelerle gidin ve onaylatın sonrası sanayi ve tüvtürk bu kadar. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR