<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Acımasız Avcılar</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="sisdagili61" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
sisdagili61' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Syın Hüseyin Özcan bey,<br />
Benim tarif ettiğim avcı sayısı okadar çokki bunu sizde biliyorsunuz.Benim bölgemde önce tilkileri, çakalları öldürdüler ardından domuz sürüleri artık deniz kenarına kadar indi araç sesinden kaçmıyorlar.Çakal ve tilki ne yapardı hastalıklı ve kaçamayan domuz yavrusunu yerdi, yılan fareyi yerdi siz avcı sınız bunları iyi bilirsiniz haliyle doğa kendini yenilerdi.Bazı sürüngenler kuş yumurtalarını yerdi vs.vs. hayat devam ederdi.Ya şimdi?Size dostça bir soru TOY kuşunu bilirsiniz enson ne zaman gördünüz veya gören birini biliyormusunuz?İşte bilinçsiz avcılar ve bilinçsiz tarım ilacı kulananlar onlarcasını olduğu gibi TOY kuşunun da neslini kuruttu.Tesellim karga ve ailesinin yenmediği.<br />
Ben bunları yazarkende sanmayınki eline tüfek almamış birisiyim.Köyde olduğum dönemde maç sonrası tüfek atanlara karşılık vermek için bende bir otomatik tüfek almıştımöyle alışmıştımki havaya atılan boş kovanı fişekler bitene kadar yere düşürmüyordum,işte o tüfekle ben bahçeme gelen domuza bile atmadım onları kurusıkıyla kaçırdım.İşte tek tatmin yolu öldürmek olanlar ve ormanları yakıp kesip tarla ev yapanlar onların yaşam alanlarına girdiler o hayvanlar aç kalınca ne yaptılar onlarda bizim yaşam alanlarımıza girdiler.<br />
Avcı olduğunu söyleyen birisi oturan, dala konmuş, uyuyan,.... hayvanları öldürüyorsa işte o şahıs bence sadece katildir.<br />
Adam gibi avcılara sevgim hep vardır ve devam edecektir.<br />
Kalın sağlıcakla.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>demiştim ya penceremiz aynı, bu arkadaşlar bizi birşey bilmemekle yargılıyorlar, eline bir tekkırma alan, parasını verip ruhsatı cebine koyan, bir iki av kitabından süslü sözler yakalayan, ben avcıyım diyor ,spor yapıyorum ,doğayı seviyorum,doğa dostuyum,deme hakkını elde ediyor ,sonuç yok olmuş hayatlar, bilinen silahların çoğunu kullandım,Tanrıya çok şükür kaza ile bile hiç bir hayvana zarar vermedim yılana bile tetik düşüren ,köpeğine küflü ekmeği çok gören, yaraladıkları hayvanı biraz zoru görünce sürmekten vaz geçen ,avcı arkadaşlarım<br />
etmeyin eylemeyin,yazıktır ,onlar geleceğimizdir onlar bize çoçuklarımızın emanetidir,şu sattırları yazarken bile içim daralıyor,çünkü konu öldürmek yok etmek. ben yaşatmayı ,korumayı,varetmeyi tercih ederim,deneyin sizde seveceksiniz.</div>