Actyon Sport Cam Rüzgarlığı Hakkıda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zokametre Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,994

zokametre

başkası olma, kendin ol;yeter .
Yer
tekirdağ
2010 actyon sport hardtoplu aracıma cam rüzgarlık taktıracağım.

estetik görünüm dışında rüzgarlıkların artı ve eksileri nelerdir?

ayrıca"actyon" modeleine ugun rüzgarlıklar"actyon sport"a da takılabilir mi ?

bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Actyon Sport Cam Rüzgarlığı Hakkıda

rüzgarlığın artıları aşağı-yukarı malum: misal yağmurlu havada camı aralayabiliyorsun veya yazın çok sıcakta güneşin altına park ettiğinde 2-3 cm camları aralık bırakıp bir nebze aracın içi fırın olmuyor v.s.
eksileri ise dışardan sert veya kuvvetli darbede kırılabiliyor;misal park edilen yer yakınında top oynarlarsa rüzgarlığa denk gelen sert bir top kırabiliyor yada arkadaşın biri muhabbet esnasında zayıf bir noktasına dayanıp(abanıp) başıma geldi muhabbet etmeye kalkarsa kırılabiliyor, veya av esnasında camdan bir hışımla tüfeği çıkarayım derkende rüzgarlığı haşat edebilirsiniz.
diğer eksi bir yönü sağ-sol dönüşlerde daha ziyade sola dönüşlerde görüş alanını daraltıyor...
benim rüzgarlıkların üzerinde actyon sports / actyon / kyron yazıyor 3 araçta da aynı rüzgarlık kullanılabiliyor.

Ynt: Actyon Sport Cam Rüzgarlığı Hakkıda

bilgiler için teşekkürler Ediz Bey.

İnternet üzerinden araştırdım.İki çeşit rüzgarlık varış.Bri direk kapı üzerine yapıştırılan,bir de camın iç tarafına monte edilen.
aşağıdaki linkete uygun fiyatlı bir ürün buldum:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ssangyong-actyon-sport-cam-ruzgarlik-ucretsiz-kargo-79362414/detay/

diğer bir iki firmada ise fiyatlar 125*160 TL arası .Hani derler ya "ucuz etin yahnisi de ucuz our" karar veremedim.

ben tekirdağ dayım,İstanbula da sırf bu iş için gitmek isemiyorum.iternet üzerinden siparişle ürünü alıp,kendi imkanlarımla monte ettirmeyi düşünüyorum.