Ynt: Actyon Sports mu Grand Vitara 1.9 DDiS Mi ?
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama, başlıktan faydalanmak isteyecek arkadaşlar için faydalı olabilir ;
Actyon Sports SUV değil, SUT ' tur bildiğim kadarıyla. Taraf tutmuyorum, ben Actyon Sports sahibi değilim, fakat Actyon la gerek şehir içi, gerekse Ballıca ormanlarında baya bir tecrube sahibiyim. Sadece yükseltme ile çok şaşırtmıştır bizi. Konfor olarak ise bir Pick up' tan ziyade lüks bir otomobil gibidir. İnanamayacağınız direksiyon turu kabiliyeti var, dönmez dediğim bir çok yerden manevra yapmadan döndüm. Normalde bu tarz araçların arka koltukları rahatsızdır, fakat Actyon' un arkasında kesinlikle bu durum söz konusu değil. Motoru bildiğiniz gibi Mercedes' tir. 2000 cc motorundan dolayı vergi avantajı vardır, performansı bana göre gayet tatminkardır ( v8 lerle karşılaştırmayalım ). Ayrıca sınıfının en tutumlu aracıdır yakıt tüketimi konusunda, uzun yolda bir depo ile 1000 km ye yaklaşan arkadaşım var.
http://www.modifiyem.com/haber-sinifinin-en-cimrisi-ssangyong-actyon-4040.htm
Şimdi bu kadar şey dedim diye Suzuki' yi kötülediğimi düşünmeyin. Vitara benimde çok beğendiğim ve sahip olmak olmak istediğim bir araçtır ama Actyon' da ödediğiniz parayı kesinlikle hakeden bir araç bence.
Selamlar..