Actyon Sports Tarla Yollarında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpperr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,348

alpperr

Ana Kamp
Ssangyong actyon sports araçla bir tarlanın kenarından geçerken çekilmiş bir video
http://www.youtube.com/watch?v=GvydJLDX0iM

Etiketler
Ynt: Actyon Sports Tarla Yollarında

güzel performas

2008 yılı aralık ayaında ilk katıldığım geziden bikaç foto ekliyim ( Araç standart, lastikler standart )
Ayazağa dan girip bahçeköy-kısırkaya tarafına giderken "koltuk" diye tabir ettikleri parkur.......
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
L200 ün takıldığı yerden, takılmadan geçebildim hatta bütün parkuru takılmadan aracın standart haliyle geçmiştim...
[attachment=4]
Burada ben sol taraftan geçtim...
[attachment=5]
Yine bu karede görülen yeride (aynı yer gerçi) sol taraftan geçmiştim....

Tabi aracı ben kullandığım ve geziye yalnız katıldığım için benim aracın fazla resmi yok ama bir arkadaş birkaç tane çekmiş onları da ekliyeyim.

[attachment=1]
[attachment=2]
benim araç en sağda en arkada görünüyor en son ben geçtim parkuru 20. sırada falan...
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

[attachment=1]
[attachment=2]
parkur bitiyor ve düze çıkıyoruz

bu parkurdan sonra bikaç ufak geçiş

[attachment=3]
[attachment=4]

görüntüler güzel bu tarla nerde acaba?

tarsus... Bir gün önce şiddetli yağmur yağmıştı,bizde aracı denemenin tam zamanı dedik arkadaşla...

Lastikler orjinal sanırım! daha zorlu yerlerde de deneyebilirsiniz burası biraz az olmuş daha uzun videolar bekliyoruz sizden
Ediz abi bu arada sen çamura da girdin kara da girdin sence hangisinde ilerlemek daha zor? gerçi orjinal lastiklerle çoğu aracın takıldığı yerde takılmadan geçtim demişsin buradan diz boyu karda ilerlemek daha zor onu çıkarıyorum ama sen ne düşünüyorsun?

aracın üzerinde bfgoodrich t/a lastikler takılı,245/75/16...
Daha önce birde kar denemem oldu ama tek başıma olduğum için video çekme şansım olmadı. ama 1-2 foto olacaktı, bir arayayım bulursam eklerim siteye....

lastikler güzelmiş sizi üzmez yolda bırakmaz gördüğüm kadarıyla

aracın üzerinde orjinal lastikleri takılıykende bfg leri taktıktan sonrada beni hiç üzmedi... çok ağır offroad sayılacak yerlerden uzak durmaya çalışıyorum ama girip çıktığım yerlerde öyle pek yabana atılamayacak türden sayılır...
actyon sportsla bu tarz fotoğrafların sitede daha fazla yayınlanması araç üzerindeki önyargıları bir nebze olsun azaltır kanaatindeyim...

madem öyle bilmeyenler bilsin birkaç fotoğraf ta benden:

[attachment=4][attachment=1][attachment=2][attachment=3]

İkiside zor gibi ama, çamur arabanın içini dışını batırıyor, dışı neysede içinde tahmin edemeyeceğin yerler bile çamur oluyor ne kadar camı kapalı tutmaya çalışsanda....
ama karda en fazla paçaların ıslanıyor araç tertemiz oluyor... (yukarıdaki resimlerde görünen geziden sonra gece 12 de yıkamacıya girdim sadece altını tam 1 saat 300 bar basınçlı su ile yıkadılar ama aradan 2 seneden fazla geçmesine rağmen arabada hala o geziden kalma çamurlar var...
---Zorlanma derecesine gelecek olursak biz daha işi bilmediğimiz araçlarımızı tam tanımadığımız için durum dahada vahim oluyor, çamurlu parkurda bir arkadaş son anda bir taktik vererek benim parkurları takılmadan rahat rahat geçmeme vesile olmuştu.
---Karda ise Yunus abi tiyoyu sonra verdi baştan söyleseydi daha farklı olabilirdi... artık bidahakine kısmetse bişeyler yapmaya çalışacaz....

keşke bu kar ve çamurda sürüş tiyolarını bizlerle paylaşsaydınız, belki bir gün işimize yarardı...

Sitenin off road gezilerimiz bölümünde gerçekten her açıdan donanımlı (lastik,vinç vs) araçların bizim girdiğimiz karın neredeyse yarısı kadar karda resimlerini gördükten sonra bizim araçlara bir kez daha maşallah diyorum.

Ayrıca Alperin paylaştığı video ve Edizin resimleri gerçekten çok güzel.Paylaşım için teşekkürler.