Adalarda Kamp?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan behicefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 77,915
Ynt: Adalarda Kamp?

Ateş yakmadan keyfi çıkmazki,biz arkadaşlarla ecebat/geliboluda kamp kuruyor,gitar çalıyorduk,asker bizi uyardığında, asker geri dönüşünde ateşe çoktan su dökmüş oluyorduk.Adalarda bu sistem olmalı,hem kampçı,hemde adanın polisleri mutlu olsun.Tabiki suistimal etmeyecekler.(KAMPCILAR)

Etiketler

Ben Büyükada'da kamp yaptım. Kamp yapmak için adanın en arkasına gidip oradan orman içinden ve gündüz bile çok zor inilen bir parkurdan sahile iniyoruz. Burada çadırımızı atıyoruz. Gece saat 02:00'a kadar dev gibi ateş yakıyoruz kimse karışamıyor. Gerçi o karanlıkta bulunduğumuz yere denizyolundan başka gelinebilecek imkan da yok gibi.

Tavsiye eder miyim? Yerse :p

Tamam Macerayı Bende Çok Severim,bir keresinde Çanakkale-Altınoluktaydık,arkadaşlarla macera olsun yüksek bir düzdüğe çıktık,girdiğimiz bölge askeri bölgeydi.Çadır kurduk,büyük bir kamp ateşi yaktık.Birbirimize Mağara Hikayeleri Anlatmaya Başladık.Güçlü bir Yağmur yağmaya Başladı,Berbat,Pis bir rüzgar Çıktı,Birden tepeden aşağı çadırlar ve arkadaşlarım düştüler,askeri bölgede bağırmam sonucu askerler geldi ve bizi kurtardılar, bölgede çakal ve tilki vardı,arkadaşlarımın kolları,bacakları kırldı,Nezaret Sorgusundan 1 hafta çıkamadık. şimdi senin bağsettiğin yerde bizim yaşadığımız olaya dönüyor,hadi arkadaşınızın birine yada hepinize kötü bir şey oldu,ne yapmayı düşünüyorsun.Denize girip öteki adadan yardım çağırmak veya gündüz bile çok zor bir patikadan gece karanlığında çıkmak mı? Arkadaşım Muhteşem Macera Fos Oldu işte.

Süper O Zaman,Tek Kelimeyle Macera Severler,Eğer Bu Forumda Buluşma Toplantıları Olursa Gelirsin,Ortam Kaynaşırsa Farklı FArklı İnsanlarlada Güzel Bir Kamp Keyfi Çıkartılabilir,Tabii Kişiye Bağlı Bir Ortam İzni;kısacası Güven,Bence bu Forumda böyle Güven Çıkar Diye Düşünüyorum,Hepsi Güzel İnsanlar,Zenginide,Gencide Burada

benimde en cok arastırdgıım sey adalarda kamp yapmaktı.yasak oldgunu duymak üzmüstü beni.bilincsiz insanlar yüzünden öle güzel yerlerden mahrum kalıyoruz

arkadaşlar uzun bir süredir siteye doğru düzgün giriş yapamıyordum çünkü askerdim. neyseki son demlerine gelince rahatladım. buyrun sizlere adada çok güzel kamp yapma olanağıolan bir mekan.at eşek meydanından, büyük tur yoluna devam edin mavi club'u geçin ve aynı güzergahta devam edin.sol tarafınızda geniş bir alana sahip bir bank göreceksiniz yaklaştınız demek. biraz daha ilerde bir ev çıkacak karşınıza.evin bahçesinden girin.soltarafta bulunan at ahırlarının karşısında bulunan çalılarda bir patika var görmek biraz zor eğer gündüz ise ve bahçede birileri varsa sizlere yardımcı olabilirler(pek misafir perber değiller) patikaya girin ve devam edin yol sizleri deniz kıyısına dek götürür.ister sahilde ister üst kısımda çok güzel yerler var.benim tercihim.sahile inmaden hemen önce sol tarafta büyük ağacın dibi.zaten yakılan ateş izlerinden neresi olduğu hemen belli oluyor.

Konuyu hortlatıyım biraz :eek:
Yasak hala geçerli mi adalar. Gerçi yasak olsa da arkadaşlar çok güzel kamp yerleri tarif ediyorlar başka böyle yerler bilenler bizimle paylaşmak isterler mi :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR