KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
mert bey slm vallahi ewt baştan yapıyoruz aracı dur bakalım sonuc ne olacak bende bilmiyorum ustalarımız cok kaliteli hepsi ince detayına kadar araştırır öle gelişi güzel toplamayacak ustalar ,,,renk olarak aslında en başından beri kırmızı diyorduk audi kırmızısı cik kırmızı ama şimdi bu aralar inci beyazıda güzel olur diye düşünüyoruz hanımda kırmızı diyordu bakalım ne olacak zaman gösterecek..... ;D ;D ;D
slm orjinal land rover defender kaportası 0,75 veya 0,50 mm 1 mm yeterli dedi ustamız ömürlük olur dedi,,,2 mm olursa diğer dünyadada kullanılır.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Selam arkadaşlar bugun aracın yanına gittim aracımız hala alimınyum sac basım aşamasında arka sol camurluk ve arka sol kapıyı bükmüş ustamız örnek olarak bizide cagırdı begenirseniz devam edecem yok diyorsanız yapmam demişti garantili çalışıyor ustamız,,, neyse kaportacımı aldım gittik ve cok begendik ellerine saglık ustamızın biz bile bu kadar beklemez iken mahcup etti bizi....araç hakkında gelişmeler olduk süre yayınlıyacagım arkadaşlar..........saygılar
arkadaşalar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim,,,ben kapılardan şikayetciydim bugun araştırdım ve 10 numara bi usta buldum,,arabanın komple her yerini 1 mm alimınyum sacdan yapacak komple camurluklar,kapılar tavan hariç komple onun için mutluyum yeni baştan araç imal etmiş olucaz,,,ve 1 adet kapı için 1250 tl rakam ödememiş olucaz... oda ayrı bir sacmalık ya neyse aracı yarın götürecek ustam başlayacak detaylı resimlerini paylaşırım arkadaşlar...
slm begenmeniz cok hoşuma gitti,,,teşekkürler vallahi şöyle söyleyim komple aracı 2000 tl ye anlaştık içinde neler var 3 parçamız bildigimiz sacdan olacak bükümleri zor olan malzemeler oldugu için
ön 2 camurluk ve içindeki far baglantı saclarıda varmış onlarda dahil (normal sac)
motor kaputu (normal sac)
kapılar 4 adet (aliminyum)
arka 2 camurluk (aliminyum)
en arka bagaj kapağı (aliminyum)
Vallahi şaka gibi, arabayı komple kaportaya sokunca bile 3-4 milyar istiyorlar, siz baştan imal ettiriyosunuz sıfır malzemeden ve 2000 lira gibi bi paraya.
Ben alınca direk adanaya gelicem bu gidişle ;D
Çok sevindim adınıza, bana kalırsa kaputu baştan yapıyorlar nasıl olsa yeni tip şişik kaputtan yaptırın derim.
Size ve ustanıza kolaylıklar diliyorum, daha fazla fotoğraf varsa yükleyin şenlenelim biraz daha ;D
Vallahi şaka gibi, arabayı komple kaportaya sokunca bile 3-4 milyar istiyorlar, siz baştan imal ettiriyosunuz sıfır malzemeden ve 2000 lira gibi bi paraya.
Ben alınca direk adanaya gelicem bu gidişle ;D
Çok sevindim adınıza, bana kalırsa kaputu baştan yapıyorlar nasıl olsa yeni tip şişik kaputtan yaptırın derim.
Size ve ustanıza kolaylıklar diliyorum, daha fazla fotoğraf varsa yükleyin şenlenelim biraz daha ;D
Selam lar resim yok elimde daha haftaya artık gidince cekecegiz,,,siz alın defenderi adanaya gelin her türlü misafirimiz olursunuz hemde güzel kebap yeriz ayrıca kaputun resimlerini bulabilirsem ustaya cıktı alıp vericem onuda halleder dediğiniz gibi iyi hatırlatma sonucta puma koyacaz yapılmışken olsun teşekkürler......saygılar
Selam lar resim yok elimde daha haftaya artık gidince cekecegiz,,,siz alın defenderi adanaya gelin her türlü misafirimiz olursunuz hemde güzel kebap yeriz ayrıca kaputun resimlerini bulabilirsem ustaya cıktı alıp vericem onuda halleder dediğiniz gibi iyi hatırlatma sonucta puma koyacaz yapılmışken olsun teşekkürler......saygılar
yeni tip kaputun üstten görünümü bu şekilde tam olarak siskinliğin hatlarının anlaşılması için.
Önden yandan çekim fotoğraflar şeklini tam belli etmiyor, yukardan bulabildiğim tek foto bu.