Adana Defenderini Topluyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 506
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 90,400
Ynt: Adana Defenderini Topluyor

anladım baştan araba yapıyorsunuz vallahi kolaylıklar diliyorum, renk olarak ne düşündünüz.

Etiketler

ProntoBasso' Alıntı:
anladım baştan araba yapıyorsunuz vallahi kolaylıklar diliyorum, renk olarak ne düşündünüz.

mert bey slm vallahi ewt baştan yapıyoruz aracı dur bakalım sonuc ne olacak bende bilmiyorum ustalarımız cok kaliteli hepsi ince detayına kadar araştırır öle gelişi güzel toplamayacak ustalar ,,,renk olarak aslında en başından beri kırmızı diyorduk audi kırmızısı cik kırmızı :D ama şimdi bu aralar inci beyazıda güzel olur diye düşünüyoruz hanımda kırmızı diyordu bakalım ne olacak zaman gösterecek..... ;D ;D ;D

ndogru' Alıntı:
1mm aleminyum çok ince , en az 1,5 mm veya iyisi 2mm

slm orjinal land rover defender kaportası 0,75 veya 0,50 mm 1 mm yeterli dedi ustamız ömürlük olur dedi,,,2 mm olursa diğer dünyadada kullanılır.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Selam arkadaşlar bugun aracın yanına gittim aracımız hala alimınyum sac basım aşamasında arka sol camurluk ve arka sol kapıyı bükmüş ustamız örnek olarak bizide cagırdı begenirseniz devam edecem yok diyorsanız yapmam demişti garantili çalışıyor ustamız,,, :D :D neyse kaportacımı aldım gittik ve cok begendik ellerine saglık ustamızın biz bile bu kadar beklemez iken mahcup etti bizi....araç hakkında gelişmeler olduk süre yayınlıyacagım arkadaşlar..........saygılar

arka sol camurlugumuz... ;)

Uploaded with ImageShack.us

arka sol kapı sacımız (aliminyum)

1 mm kalınlık

NVR01' Alıntı:
arkadaşalar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim,,,ben kapılardan şikayetciydim bugun araştırdım ve 10 numara bi usta buldum,,arabanın komple her yerini 1 mm alimınyum sacdan yapacak komple camurluklar,kapılar tavan hariç komple :D :D onun için mutluyum yeni baştan araç imal etmiş olucaz,,,ve 1 adet kapı için 1250 tl rakam ödememiş olucaz... :mad: :mad: :mad: oda ayrı bir sacmalık ya neyse aracı yarın götürecek ustam başlayacak detaylı resimlerini paylaşırım arkadaşlar...

Vallahi harika olmuş peki bu kadar işi ne kadara yapıyor bu usta.

ProntoBasso' Alıntı:
Vallahi harika olmuş peki bu kadar işi ne kadara yapıyor bu usta.

slm begenmeniz cok hoşuma gitti,,,teşekkürler vallahi şöyle söyleyim komple aracı 2000 tl ye anlaştık içinde neler var 3 parçamız bildigimiz sacdan olacak bükümleri zor olan malzemeler oldugu için

ön 2 camurluk ve içindeki far baglantı saclarıda varmış onlarda dahil (normal sac)
motor kaputu (normal sac)
kapılar 4 adet (aliminyum)
arka 2 camurluk (aliminyum)
en arka bagaj kapağı (aliminyum)

Vallahi şaka gibi, arabayı komple kaportaya sokunca bile 3-4 milyar istiyorlar, siz baştan imal ettiriyosunuz sıfır malzemeden ve 2000 lira gibi bi paraya.
Ben alınca direk adanaya gelicem bu gidişle ;D
Çok sevindim adınıza, bana kalırsa kaputu baştan yapıyorlar nasıl olsa yeni tip şişik kaputtan yaptırın derim.
Size ve ustanıza kolaylıklar diliyorum, daha fazla fotoğraf varsa yükleyin şenlenelim biraz daha ;D

Selamlar.

ProntoBasso' Alıntı:
Vallahi şaka gibi, arabayı komple kaportaya sokunca bile 3-4 milyar istiyorlar, siz baştan imal ettiriyosunuz sıfır malzemeden ve 2000 lira gibi bi paraya.
Ben alınca direk adanaya gelicem bu gidişle ;D
Çok sevindim adınıza, bana kalırsa kaputu baştan yapıyorlar nasıl olsa yeni tip şişik kaputtan yaptırın derim.
Size ve ustanıza kolaylıklar diliyorum, daha fazla fotoğraf varsa yükleyin şenlenelim biraz daha ;D

Selamlar.

Selam lar resim yok elimde daha haftaya artık gidince cekecegiz,,,siz alın defenderi adanaya gelin her türlü misafirimiz olursunuz hemde güzel kebap yeriz :D :D :D :D ayrıca kaputun resimlerini bulabilirsem ustaya cıktı alıp vericem onuda halleder dediğiniz gibi iyi hatırlatma sonucta puma koyacaz yapılmışken olsun teşekkürler......saygılar

NVR01' Alıntı:

Selam lar resim yok elimde daha haftaya artık gidince cekecegiz,,,siz alın defenderi adanaya gelin her türlü misafirimiz olursunuz hemde güzel kebap yeriz :D :D :D :D ayrıca kaputun resimlerini bulabilirsem ustaya cıktı alıp vericem onuda halleder dediğiniz gibi iyi hatırlatma sonucta puma koyacaz yapılmışken olsun teşekkürler......saygılar

valla süper fiyat ben sana diyim ;D

kaput için de fiyat alınca bana bi haber etsene?

kaporta işi aşağı yukarı ne kadar sürecekmiş bu arada?

allpvl316intlhdarial7se.jpg

yeni tip kaputun üstten görünümü bu şekilde tam olarak siskinliğin hatlarının anlaşılması için.
Önden yandan çekim fotoğraflar şeklini tam belli etmiyor, yukardan bulabildiğim tek foto bu.

lrdefendermy0727lr.jpg

Ayrıca buda yandan detay görüntüsü, şikinliğin ön tarafında da küçük değişiklikler var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR