ADANA OFFROAD GRUBU ÖNEMLİ DUYURU!!!!!!!!!!!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ZEUSSSS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,984

ZEUSSSS

Zirve
Yer
ADANA
Web
www.zýpkýnavý.com
Sevgili ofrooad severler ve gezenbilir ailesi,

Adanaoffroad grubu olarak 28 kasım 2010 tarihinde toplanmış olup halen faal olarak gezilerine ve organizasyonlarına devam etmektedir..Adanaoffroad Klübü grubumuzdan ayrılan arkdaslarımız tarafından kurulmuş olup... grubumuz ile ilgileri bulunmamaktadır...kendilerine klüb ve dernek yolunda başarılar dileriz..bazı yazışmalarda grubumuzun dagıldıgı ile ilgili yazılar ve dedikodular çıkmıştır. Grubumuz dagılmamış gruptan ayrılan arkdaslarımız olmuştur..Gezenbilir ve offroad camiasına önemle duyurulur...
Saygılarımızla

Adanaoffroad grubu.

Etiketler
Ynt: ADANA OFFROAD GRUBU ÖNEMLİ DUYURU!!!!!!!!!!!!!

Arkadaslar yanlis anlasilma olusmasin Selcuk bey e katiliyorum yasanan uzucu olaylar sonucu adana offroad grubundan bir grup arkadasimizla ayrilarak faaliyetlerimizi yasal platforma tasiyarak KLUPLESME calismalarini tamamladik.Adana Offroad Klubu nu kurduk ve bu cati altinda faaliyetlerimize devam edecegiz, adana offroad grubuna tum faaliyetlerine basarilar dileriz.

İSMİMİZE VE MANİFESTOMUZA İHTİYAC HİSSEDENLER HİÇ OLMAZ SA ADANA OFFROAD GRUBUNDAN ALINTIDIR DİYE BELİRTEBİLİRLERDİ BU HEM ETİK HEM SPORTMENCE OLURDU ..HAYIRLI UGURLU OLSUN ..

kerimakkis' Alıntı:
Arkadaslar yanlis anlasilma olusmasin Selcuk bey e katiliyorum yasanan uzucu olaylar sonucu adana offroad grubundan bir grup arkadasimizla ayrilarak faaliyetlerimizi yasal platforma tasiyarak KLUPLESME calismalarini tamamladik.Adana Offroad Klubu nu kurduk ve bu cati altinda faaliyetlerimize devam edecegiz, adana offroad grubuna tum faaliyetlerine basarilar dileriz.

kerim bey
bugüne kadar size karşı bi saygısızlıkta bulundugumu düşünmüyorum olamazda sizler bizim büyüklerimizsiniz.lakin sormadan edemicem grubun adını gruptaki bukadar insana danışmadan sormadan kullanıp Adanaoffroad klübünü kurduk diye yazmanız sizce etikmidir? bu kadar insana karşı yapılmış bir haksızlık olmuyormu?

Arkadaşlar 28 kasım 2010 da mahmut usta tarafından kurulan ADANA OOF ROAD GURUBU TÜM HIZIYLA YOLUNA DEVAM ETMEKTEDİR. KIŞA MERHABA ETGİNLİKLERİMİZ BAŞLAMIŞ BULUNMAKTADIR. ADANA OOF ROAD KULÜBÜ BİZİM GURUBTAN AYRILAN ARKADAŞLARIMIZIN KURDUGU BİR KULÜPTÜR. ONLARA BOL ŞANS DİLİYORUZ YOLLARI AÇIK OLSUN BİR YIL BOYUNCA DAĞ TAŞ TEPE KAR DEMEDEN ETGİNLİK YAPTIK HEP BERABER MUTLU OLDUK BU GURUP BU DAYANIŞMAYLA DAHA UZUN YILLAR ETGİNLİK YAPAR

Adana'nın Offroad klübünün adının ne olması gerekiyordu . Grup da bizimdi klüpte bizim . Herkesin yolu açık olsun ...

MUSTANG' Alıntı:
Adana'nın Offroad klübünün adının ne olması gerekiyordu . Grup da bizimdi klüpte bizim . Herkesin yolu açık olsun ...

siz kendi yazdıgınıza inanıyormusunuz? bu grup sizin değil hepimizindi bu grup bikaç kişi tarafından kurulmadı.bu grubu kuran insanları görmezden gelemezssiniz emeğe saygı olmalı biraz. ama bu saatten sonra böyle düşünüyorsanız bize sadece arkamıza yaslanıp gülümsemek düşer başarılar arkdaşım :smiley:

Gülmeye devam et arkadasım bizim derken hepimizi kast etmiştim ama bir hazımsızlık seziyorum burada artık.biz klubuz siz grup grupta değerli Abi'lerimiz var bunun icine kendini katma artık Selcuk .

Bu grup kurulurken sticker tasarımından t-shirt basimina kadar emegi gecen arkadaslarımız var, o dönemlerde yogun oldugun için hic katılamadın, o arkadaşların emeklerini şimdi hatırlama zamanı Selçuk bey...

MUSTANG' Alıntı:
Gülmeye devam et arkadasım bizim derken hepimizi kast etmiştim ama bir hazımsızlık seziyorum burada artık.biz klubuz siz grup grupta değerli Abi'lerimiz var bunun icine kendini katma artık Selcuk .

senin ne yazdıgını herkes iyi anlıyor lafı yuvarlamana gerek yok arkdasım yazdıgın yazının da agdamına da dikkat et....

ozzy_tr' Alıntı:
Bu grup kurulurken sticker tasarımından t-shirt basimina kadar emegi gecen arkadaslarımız var, o dönemlerde yogun oldugun için hic katılamadın, o arkadaşların emeklerini şimdi hatırlama zamanı Selçuk bey...

özgür bey kimsenin emeğini görmemezlikten geldiğimiz yok herkesin emeği war farklı bişey yazmadım da.

bu sohbet kalp kırmaya kadar gidecek tadında bırakıp noktayı koyalım geçmiş günlerin hatırına başarılar arkdaslar bu uzarda uzar başarılar diliyorum size.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR