Adana ve Çevresinde Gezi Yapmak İsteyenler ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bünyamin_01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,719

Bünyamin_01

((((lada niva 2000 1.7.i))))
Yer
ADANA
Selam arkadaşlar adana ve çevresinde doğa tutkunu dağ bayır gezmeyi, yemeyi, macerayı seven arkadaşlar aranıyor. Bizde büyük bir iliz eminim adanada, da vardır off-road tutkunu arkadaşlar yazışalım tanışma gezileri düzenleyelim bilgilerimizi araçlarımızı tartışalım paylaşalım gezenbilir adana gurubu olalım bu konuda bana katılan arkadaşlar varsa bekliyorum. Saygılarımla bünyamin01

DSC00831.jpg

Etiketler
Ynt: Adana ve Çevresinde Gezi Yapmak İsteyenler ?..

Arkadaslar Merhaba,
Kayseri ve komsu illerdeki Gezenbilir uyeleri.... Doga severler.. hatta mumkunse Off_Road sever arkadaslarla once Erciyeste goreceli olarak sade bir bulusma gezisi ve sonrasinda da birlikte guzel etkinlikler planlamak istiyoruz .... tanismak ,katilmak isteyen arkadaslari asagidaki linkteki foruma bekliyoruz ..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39758.new

selamlar / Ertugrul

Slm bünyamin bey tanısalım gezi yapalım en kısa zamanda saygılar ...

evet bizim adanamız büyük bir il ve pek çok güzellikleri var. size katılıyorum ve destekliyorum ;) şimdiden kolay gelsin. umarım en kısa zamanda kocamann bir grup oluşur ...

geç kalınmış bir durum görelim adanayı artık tarsus,mersin , osmaniye ve adana toplanırsak ancak gurup olabiliyoz

slm arkadaslar adana ve cevresinden bir tanısma ve kesif gezisi tertipleyelim bu konuda , bünyamin bey in yazılarındanda anladıgım kadarıyla daha deneyimli üstad hiç vakit gecirmeden tanısalım destek veren herkese tsk ederim...

amigo' Alıntı:
Selam bünyamin bey tanısalım gezi yapalım en kısa zamanda saygılar ...

slm amigo kardeş amigo diyorum çünkü adınız yok bizler adana tarsus mersin ve osmaniye olmak üzere kendi aramızda guruplar kurduk ve bu zamana kadar geziler düzenledik bundan sonrada olucak sizleride bekleriz adana gurubuna saygılar.

ecem618' Alıntı:
evet bizim adanamız büyük bir il ve pek çok güzellikleri var. size katılıyorum ve destekliyorum ;) şimdiden kolay gelsin. umarım en kısa zamanda kocamann bir grup oluşur ...

inşallah diyorum bu zamana kadar bir oluşum kurmaya çalıştık ve bir şekilde başarılı olduk tabiki bu gün geçtikçe çoğalım sağlanacaktır en önemli sorun insanlara ulaşmak çoğu doğa severin gezenbilir sitesinden haberi yok doğal olarak toplanamıyoruz ama olucak hele bir kış gelsin geziler başlasın her doğa severi bekleriz aramıza .

Slm bünyamin bey msj aldım adım hamdi , memnun oldum görüsmek üzere hoşcakalın..

Slm bünyamin bey kurttepe tarafındayım tlf num 05335675541 görüsmek dilegiyle iyi günler..

Adanada artık bende varım arabayı kaptık ıstedıgınız yere gıderız:smiley:

Net bır tarıh belırlıyelım bıran once . Ne dersiniz?

hayırlı olsun :smiley:
ee ne zaman başlıyorsunuz? nerelere gideceksiniz?

üstad olarak bünyamin bey gorulmus herhalde daha oncede gezılerden deneyımı var bıldıgım kadarıyla artık beklıyoruz bırseyler:smiley:

bence ilk etapta bir hafta sonu adanada buluşalım tanışalım oturup biryerlere birşeyler içelim ne dersiniz gerisi kolay adana gurubunu bizler oluşturalım tarsus mersin ve osmaniye guruplarıyla görüşüyorum yakın zamanda bir gezi yapıcaz inşallah benim tel 0545 9390588 bana bu numaradan ulaşa bilirsiniz arkadaşlar hafta sonu işini bir an önce ayarlayalım bir tarih belirleyin bekliyorum

bünyamin abi biz fatihle yarın istanbula gidiyoz büyük ihtimal cumartesi burda oluruz pazar gününe bir açılış yap o zaman bizde tarsus gurubu olarak sana destek verelim güzel bi gezi yapalım. sen hemen 01-11 2009 tarihiyle bi başlık aç gerisi gelir zaten bizde bir rota düşünelim önemli olan başlangıç gerisi gelir. sayfada herkes ortak bir yer belirler oraya gideriz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler