Adana Ve Çevresinden Off-Road Keşif Turuna Katılabilecek Olanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,627
Ynt: Adana Ve Çevresinden Off-Road Keşif Turuna Katılabilecek Olanlar

7 Kasım Pazar günü Gaziantep e gidiyoruz.Gezi amaçlı..Onun dışında pazar günleri hep müsaitim.Gezi,buluşmalar için foto makinam ile her zaman hazırız :smiley:

Etiketler

bora1071' Alıntı:
tarsus adana ve mersin olarak ayda 1 hatta bazen 2 kez geziler yapabiliriz ilerde. bu arada sticker için tarsustan hakan karagözlü (meydan dürümün sahibi) arkadaşımıza teşekkürlerinizi ileteceğim.

duran bey tanışma sonrası daha net oluşacaktır tabiki durum. bende çamurlu gezilerden yanayım :smiley: sizin gezilerinizide takip etmiştim siteden. o dönem bendede enduro motorsiklet vardı ;)

slm bora abi tanışma kısmeti burdanmış memnun oldum şimdiden ya ewt artık bi ortam kurulsun gezilerimiz başlasın tarsus,mersin,osmaniye cok güsel geziler yapıyolar onlarlada gideriz gezilere ayrıda gidilir yeri geldimi bence artık bi elleri sıvayalım bu işlere araçlarımızı hazırlarız bilgilerimizi paylaşırız sohbetler olur farklı insanlarla tanışılır ..çamur,kar,yagmur degişmem hiç bişeye dagın tepesinde pirzola,sucuk,balık ve vazgecilmez rakı 10 numara olucak yapalım şimdiden dayanamıyorum ... ;D ;D ;D ;D

_AYCA_' Alıntı:
7 Kasım Pazar günü Gaziantep e gidiyoruz.Gezi amaçlı..Onun dışında pazar günleri hep müsaitim.Gezi,buluşmalar için foto makinam ile her zaman hazırız :smiley:

slm oo süper o zaman gezilerde haber vericez sizede saygılar ....

Bora sen daha gençsin evlenince ihtiyarlarsın artık ;D ;D

_AYCA_' Alıntı:

hilal hanım sağolsun birkaç gezimize katıldı. çok güzel fotoğraflar çekti. grubun halkla ilişkiler sorumlusu belli oldu desenize :D

Duran bey iyi akşamlar sizle aynı duyguları paylaşıyoruz gezi organizasyonlarına her zaman varım bu yüzden Tarsus ta bulunan arkadaşlarla beraber Çukurova offroad grubunu kurmak için çabalıyoruz Tarsusta 10 ekimdeki etkinliklerde ve cumhuriyet bayramında kendimizi tanıtmak için uğraştık Hakan kardeşimizle oturup amblemi oluşturduk sağolsun stickerleri basımını yaptırdı şimdi internet sayfamızı hazırlamaya çalışıyoruz inanınki destek çok az oluyor ama yinede çalışacağız ve grbu kuracağız inşaallah.

bora1071' Alıntı:
hilal hanım sağolsun birkaç gezimize katıldı. çok güzel fotoğraflar çekti. grubun halkla ilişkiler sorumlusu belli oldu desenize :D
Bora doğru söyledin hele cuma günü herkesin fotoğraf makinalarını unutmasını hiç unutamıyorum. ;D ;D

TUĞRUL' Alıntı:
Duran bey iyi akşamlar sizle aynı duyguları paylaşıyoruz gezi organizasyonlarına her zaman varım bu yüzden Tarsus ta bulunan arkadaşlarla beraber Çukurova offroad grubunu kurmak için çabalıyoruz Tarsusta 10 ekimdeki etkinliklerde ve cumhuriyet bayramında kendimizi tanıtmak için uğraştık Hakan kardeşimizle oturup amblemi oluşturduk sağolsun stickerleri basımını yaptırdı şimdi internet sayfamızı hazırlamaya çalışıyoruz inanınki destek çok az oluyor ama yinede çalışacağız ve grbu kuracağız inşaallah.

slm süper elimden geldigince yardımcı olmak isterim...saygılar başarılar..

Teşekkürler ,Adanadan katılım sayısı yavaş yavaş artıyor ne mutlu bize ;D ;D ;D

TUĞRUL' Alıntı:
Teşekkürler ,Adanadan katılım sayısı yavaş yavaş artıyor ne mutlu bize ;D ;D ;D

artacak tabii gardaş ya ;D ;D ...elimizden geleni yapacaz bu işe meraklı insanları davet edecez bu işler böle kalabalık hale gelir...saygılar

bence birkaç gezi düzenlense her seferinde sayı muhakkak artar tabi oradaki rezilligimizi :smiley: anlatıp birşekilde duyurarak.

Ayrıca bölgemizi tüm yarışmalarda temsil etmek için araç almayıda planladık hatta aracı bulduk bile şu an Tarsusta 2 araç hazır var 1 araçta hazırlanıyor duyduğuma göre Adanadan Ahmet abimizde araç hazırlıyormuş bakalım kısmetse bu işi daha profesyönelce yapacağız 5-6 araç hazır olsa bölgemizde yarış organizasyonlarıda olur inşaallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.