Adana Ve Çevresinden Off-Road Keşif Turuna Katılabilecek Olanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,645
Ynt: Adana Ve Çevresinden Off-Road Keşif Turuna Katılabilecek Olanlar

mustafa drican' Alıntı:
bence birkaç gezi düzenlense her seferinde sayı muhakkak artar tabi oradaki rezilligimizi :smiley: anlatıp birşekilde duyurarak.

katılıyorum mustafa arkadaşa ama daha erken 1 ay sonra başlarsa ufak ufak karlar felan da başlar güsel olur daha erkende olur da benim arabam yok ya o yüzden bir ay diyorum captivayla gelip parcalamayım arabayı ;D ;D ;D sanki alacagım arabada cok eski 2011 navara kısmetse ;D ;D ;D

Etiketler

benim aklma bir fikirgeldi. bence adanadaki küçük bir ilçeyi baz alıp oradan start versekayrıca orada okullara küçükbir organizasyonla yardım yapsak basının dikatinide çekmiş oluruz . malumunuz tvlere haber lazım. syasetçi mantıgı yani.

mustafa drican' Alıntı:
benim aklma bir fikirgeldi. bence adanadaki küçük bir ilçeyi baz alıp oradan start versekayrıca orada okullara küçükbir organizasyonla yardım yapsak basının dikatinide çekmiş oluruz . malumunuz tvlere haber lazım. syasetçi mantıgı yani.

fikir cok güsel de abicim daha dernek yok oluşumun ismi yok doğru düzgün herşeyi halledip birazda şehirde isim yapıp öyle bu tür organizasyonlara girmek lazım diye düşünüyorum 3-5 gezi patlatılır hafta sonları 5 araba ile başlar bu işler bi bakarsın 30 araba 50 araba olur önce toplanalım tanışma faslı sonra 3-5 gezi cok iyi olur inanıyorum desemki hafta ya pazar bi yayla yapalım desem en az 5 araç cıkar gibi görünüyor ama belli de olmaz + sı - si ;D ;D onun için önce oluşum sonra tanışma arkasına 3-5 gezi sonra nereyi isterseniz oraya yardım yapılır gezi planlanır,şahsi fikrim bu şekilde ama kim nederse uyarım ...saygılar

arkadaslar pazar gunku etkınlıge katılacak olan yok mu hıc?

kemalhanoray' Alıntı:
arkadaslar pazar gunku etkınlıge katılacak olan yok mu hıc?

ben koşe koşe gelirdim ama arac almadım daha aracımı alınca kısmetse herşeye gelecez... ;D ;D ;D ;D

pazar günün linki ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64023.0

Adana olsaydı benim için uygun olurdu.CJ-5 ile yaklaşık 200 km yol beni bayağı yorar.Adana 'da olası gezilerde görüşmek üzere.

Dostlar Çukurova oluşumunun haberini çok geç okudum forumda. Daha önce görmüş olsaydım 7 Kasım daki geziye mutlaka katılırdım.
Arkadaşlarımla bizde hep bunun hayalini kurup duruyorduk. Hatta bu konuda bizlerde bir atılım yapmayı düşünüyorduk. Sizlerden haberdar olmak çok güzel. Biliyordum Adana da biryerlerde bu işe gönül vermiş birilerinin olduğunu.
Bayramdan sonraki hafta sonu pazar brunch ına ne dersiniz?
28 Kasım 2010 Pazar sabahı Kahvaltıda buluşalım. yer olarak ta aklıma tahta masa geldi, sanırım orda kahvaltı veriliyordu. Başka fikirler varsa ona da varım. Ama vakit kaybetmeden buluşmamızın gerektiğini düşünüyorum.
Ayrıca Sticker dan da istiyorum. ;)
Herkese selamlar Dostlar
Görüşmek dileğiyle

evet en azından tanışmış oluruz. günü belirleyin ben varım.o stickerdan bende istiyorum nereden ve nasıl temin edebilirim.teşekkürler

Yuce' Alıntı:
Dostlar Çukurova oluşumunun haberini çok geç okudum forumda. Daha önce görmüş olsaydım 7 Kasım daki geziye mutlaka katılırdım.
Arkadaşlarımla bizde hep bunun hayalini kurup duruyorduk. Hatta bu konuda bizlerde bir atılım yapmayı düşünüyorduk. Sizlerden haberdar olmak çok güzel. Biliyordum Adana da biryerlerde bu işe gönül vermiş birilerinin olduğunu.
Bayramdan sonraki hafta sonu pazar brunch ına ne dersiniz?
28 Kasım 2010 Pazar sabahı Kahvaltıda buluşalım. yer olarak ta aklıma tahta masa geldi, sanırım orda kahvaltı veriliyordu. Başka fikirler varsa ona da varım. Ama vakit kaybetmeden buluşmamızın gerektiğini düşünüyorum.
Ayrıca Sticker dan da istiyorum. ;)
Herkese selamlar Dostlar
Görüşmek dileğiyle

slm arkadaşlar ismim duran bu işe gönül vermiş biri olarak bende varım bi oluşum olsun yeter artık şu an aracım yok ama almayı düşünüyorum en kısa zamanda sizin araçlarınız nelerdir bende nissan navara vardı 4x4 le modeli vinçli felan ama sattım tekarar navara alıcam saygılar...

Selam arkadaslar bayramdan sonra hacıkırı ,belemedik,kuscular, guzelgahında bir gezi dusunuyoruz hatay , mersin, osmaniyeden gruplarda katılacak herkese duyuracagız adana grubu olarak guzel bir guzelgah ayarlamaya calısıyoruz sorunsuz ve birikimli olsun istiyoruz daha onca kontrolumuzu yapıp daha sonra detylandıracagız..gorusmek dilegiyle iyi bayramlar diliyorum...

amigo' Alıntı:
Selam arkadaslar bayramdan sonra hacıkırı ,belemedik,kuscular, guzelgahında bir gezi dusunuyoruz hatay , mersin, osmaniyeden gruplarda katılacak herkese duyuracagız adana grubu olarak guzel bir guzelgah ayarlamaya calısıyoruz sorunsuz ve birikimli olsun istiyoruz daha onca kontrolumuzu yapıp daha sonra detylandıracagız..gorusmek dilegiyle iyi bayramlar diliyorum...

slm öncelikle tanışma faslı lazım bize arkadaşlar öle hadi gezi olmuyo orda tanışma ortamıda yaratılmıyo....diye düşünüyorum...saygılar gezi sonraki iş..

selam Saybaşı Kar Gezisi (8 Kasım 2009) gezisine geldinizmi..

duran bey.jpg

duran bey1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR