Adana Ve Çevresinden Off-Road Keşif Turuna Katılabilecek Olanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,638
Ynt: Adana Ve Çevresinden Off-Road Keşif Turuna Katılabilecek Olanlar

slm lar ben ve eşim arac captıva olur büyük ihtimal geçici aracım... ;D ;D

Etiketler

selamlar. mersinden bende kahvaltıya gelmek isterim. buradaki arkadaşlarada ileteceğim gerçi hepsi evli ama olsun ;D eşleriyle gelirler müsayit olanlar. adanadan foremost nickli 93 defender sahibi arkadaşım ibrahim var. onada buluşmadan bahsedeceğim. defender ile gelemesemde asfalttan binek aracımla gelebilirim. asfalt yolda bayağı sesli bir araçta kendileri ;D

mustafa drican' Alıntı:
sesli derken kasıt ne çokmu havalı ???

şimdi lastikler 235 85 16 masrhall mt marka çamur lastiği olunca asfaltta uğultu ister istemez oluyor. birgün kısmet olursa deneyelim.

tamam bendede 225 65 16 good year var ama bir ay sonra asfalt tipi 4 lastik ve takım jant alacagım offroad a gidecegim zaman dişli lastikleri takacagım, birtanede vito var ama inanın bundaki zevki alamıyorum onunla ancak uzun yola gidiyorum ayrıca vito aile aracı ailede yok olunca arabayı düşman gibi görüyorum.

umarım katılım sayısı yüksek olur.

konuyu açan Kemalhan arkadaşımızdan hiç ses çıkmadı.Tabiki Amigo ve Tuğrul beylerden de.

selam acemi arkadasım 28 kasım. 21 kasım hangisi anlayamadım ilk once yerini saatini netlestirelim ben her zaman hazırım .21 kasım baska bir sayfada yazıyor..

acemisürücü
Anakamp

bu mesaj bu kahvaltıylamı alakalı acaba.

Ynt: Yok mudur Yeni Gezi Planları?
« Yanıtla #14 : Bugün 12:48:35 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------

yarın (21.11.2010) tanışma kahvaltısı yapmayı düşünüyoruz.Katılmak istersen seni debekleriz.Yer muhtemelen Tahta masa olacak

pardon abi.Acemiliğime ver
gerçektende 2 tarih yazmışım ya.Eğer hızlı bir şekilde organize olabilrsek 21'ine yani yarın, yapalım kahvaltıyı.

acemisürücü' Alıntı:
pardon abi.Acemiliğime ver
gerçektende 2 tarih yazmışım ya.Eğer hızlı bir şekilde organize olabilrsek 21'ine yani yarın, yapalım kahvaltıyı.

yarın değil haftaya olsun taa mersinden geleceğim ;D

Tamam il dısındanda gelecek arkadaslar da var , tarih 28 kasım olarak dikkate allalım saat vs detayları daha sonra bildirirsiniz iyi bayramlar..

amigo' Alıntı:
Tamam il dısındanda gelecek arkadaslar da var , tarih 28 kasım olarak dikkate allalım saat vs detayları daha sonra bildirirsiniz iyi bayramlar..

arkadaşlar adanayı çok bilmem ama göl manzaralı bir yer olsa desem ayıp olurmu ;D

Bora gölun göbegi sayılır tahta masa

tamam o zaman. kahvaltı sonrası mangal yakacak mıyız?