Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın uyeler ,adanada satılık toyota 4runner 3.0 dizel bordo bir araç var ,aracın evveliyatı ,daha once bakmıs olan yada bilgisi olan var mı ? varsa bana aracla ılgılı bilgisini cemboronsel@hotmail.com adresıne maıl atarsa cok sevınırım.
bu sitede bi arkadasımızdaydı bu arac...aldıktan kısa bi süre sonra satılıga cıkarmısdı ve uzunca bi süre satılmamısdı en son adanada galeride görmüsdüm ilanlarda tabi ama sanki bana aracda sıkıntı var gibi geliyo net bişey diyemiycem ama....
Araç daha önce aşkın jeep deydi bi rarkadaşa almak için niyetlendik. Arkadaşın Maddi olarak beklenmediği bir ödemesi çıktığı için vazgeçti..
Şuanki durumunu bilemiyorum. 4runner çok zevkli bir araçtır. 2.4 karburatörlü versionunu 1 sene kullandım sattım ve şuan 3.0 v6 olanını kullanıyorum arazide çok başarılı. Asvaltta da bir okadar konforlu.
Adanadaki araç gibi kullandığım aracın arkaları helojen dir makaslı değil. Asvalttaki konforu viraja girişleri gerçekten harika.
Genelde 4runnerleri defender ile kıyaslıyorlar fakat ikisinin arasında çok çok fark var. Araçta problem yok ise incelemenizi tavsiye ederim.