Adanadan Fethiyeye Kamp

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan akhenaton009 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,440
Ynt: Adanadan Fethiyeye Kamp

Adrasanda Belediyenin kamp alaninda cadirlar iç içe ve hic kamp alani gibi durmuyor cadirlarin cogu buyuk deniz cadiri fiyat olarak cok pahali gunluk 30 tl istiyor.olimposta ada pansiyon var cadir icin bir bölüm yapmis sabah kahvalti aksam yemek 25 tl dus-wc-wifi dahil bu fiyata.oraninda tek dezavantaji denize biraz uzak olmasi zaten olimpostaki panaiyonlarin cogu uzak sayilir.yarin sabah olimposa gecmeyi düsünüyorum 1-2 gece bungalow 1 gecede cadirda kalmayi planloyorum.iyi tatiller iyi kamplar:smiley:)
 

Etiketler

Ynt: Adanadan Fethiyeye Kamp

olymposdasın demek:smiley: cenevız kalesıne çık benım ıcın:smiley:yanartaşa çık::D lıkya yolunu yuru çam ağaçlarının arasında:D cactus kamp alanı ıyıdır.kadırın agac evlerını zaten bılıyorsundur:smiley: orange var bıde fıyatları uygun bungalow ıcın.. guzel tatıller sana:D
 

Ynt: Adanadan Fethiyeye Kamp

Tsk ederim:smiley: sabah olimpostan cikis yaptim suan kas kampingteyim 2 yada 3 gece burda kaldiktan sonra fethiyeye gecmeyi düsünüyorum.herkese iyi tatiller iyi kamplar:smiley:
 

Ynt: Adanadan Fethiyeye Kamp

Arkadaslar dün kabak vadisine geldim bugun yazma firsati buldum.natural campingte kaliyorum isletemcisi ve calisan arkadaslar cok cana yakin.yemekleri kahvalti servisi cok cok iyi konum olarak denize yakin herkese tavsiye ediyorum burayi.bugun cikis yapip dag tarafinda bi yerde sessiz bir kamp alani var orada dinlenip sabah kelebekler vadisine gitmeyi planliyorum.herkese iyi tatiller iyi kamplar.
 



Ynt: Adanadan Fethiyeye Kamp

en guzel yere gelmıssın :smiley: gercekten yolculugunun hakkını verıyorsun .. tebrıke derım :smiley: sana bol bol gezmeler .. dıkkat et :smiley:
 

Ynt: Adanadan Fethiyeye Kamp

tsk ederim.tlfnm kapandıgından uzun bi süre yazamadım.kabak vadisinden sonra tekne turu ile kelebekler vadisine gittm ama orada kamp yapmadım.gemiler koyunda kamp yaptım 3 gece kaldım orda çok güzel sessiz sakin bir yer ama hafta sonları çok kalabalık oluyor.içicek su ve elektrik yok bunu göze alınarak gidilmesi gerekiyor.gemiler koyundan sonra günü birlik marmaris selimiyeyi gezdim ordan bozburunda küçük bi pansiyonda kaldım geç oldugundan çadır kuracagım bi yer bulamadım ama sahilde basketbol potalarının orda çadır kurabilrsiniz tabi su wc gibi kullanımlar yok sadece 1 gecelik kalınabilecek bir yer.ordan daha sonra bodruma arkadasımın yanına geçip orada kaldım.dün itibariyle adanaya gelmiş bulunmaktayım çok güzel bi tatildi benim için yeni yerler yeni insanlarla tanışmak çok güzeldi.herkese iyi kamplar iyi tatiller diliyorum.kamp aşkı bitmez yeni kamp yerlerinde görüşmek üzere:smiley:)
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,459
Mesajlar
1,518,190
Kayıtlı Üye Sayımız
172,114
Kaydolan Son Üyemiz
Ahmetalp0666

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst