ADANOFF Yeni Web Sitesi İle Karşınızda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,572

kemalhanoray

Kamp II
Yer
Adana
Merhaba Değerli Gezenbilir Dostları,

Adanoff Adana Off-Road Grubu Olarak Kulüpleşme Yolundaki İlk Adımımızı Eski İnternet Sitemizin Tasarımını Ve Web Adresini Yenileyerek Atmak İstedik.
Eski Tasarımımıza Elveda Diyip Geliştirilmeye Müsait Kolay Anlaşılabilir Ve Biz Gezgin , Off-Road Tutkunu Arkadaşlarımızın Olmazsa Olmazı Olan Fotograf Çekimlerimizi Daha Kolay Ve Zorluk Çekmeden Paylaşabileceğimiz Bir Site Tasarladık..Veri tabanımızda Çok Yakında Gezilerimizden Tutun Teknik Bilgilere , Arazide Yaşanmış Acı - Tatlı Tecrübelerimize Kadar Sizlerinde Desteğiyle Kocamaaaaaaaaaaaaaan Bir Bilgi Topluluğu Oluşturmak Amacındayızz.Herkesin Çamuru Pisliği Sucuk Ekmeği Pirzolası Bol Olsun

Yeni Web Adresimiz : www.adanaoffroad.com

Etiketler
Ynt: ADANOFF Yeni Web Sitesi İle Karşınızda

hayırlı uğurlu olsun ...

Hiç sormayın.
Benim araç işi yılan hikayesine döndü.
Benim gönlüm Jeep Grand Cherokee 2.7 CDR' deydi.
Ama Suzuki' ci arkadaşlar kanıma giriyor.
Bir kaç tane Suzuki XL-7 baktım.
Jeep ile Suzuki arasında kaldım.

Mahmut Bey sağolsun, ilgilendi Adana' daki Jeep için.
Şimdi burada bir iki Suzuki' ye bakacağım.
Olmazsa tekrar Jeep' e döneceğim.
Kafam çok karışık anlayacağınız

Kemal hocam selamlar,

Siteniz çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Zamanla içeriği zenginleşecektir. Kulüpleşme yolunda da başarılar dilerim. ADANOFF doğru yolda emin adımlarla ilerliyor

yol' Alıntı:
Kemal hocam selamlar,

Siteniz çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Zamanla içeriği zenginleşecektir. Kulüpleşme yolunda da başarılar dilerim. ADANOFF doğru yolda emin adımlarla ilerliyor

Teşekkür Ederiz Sedat Bey..Böylesine Güzel Bir Ekip Kurulduysa Bunda Gezenbilir'in Çok Payı Var..Arkadaşlarım ve Kendim Adına Tekrardan Teşekkür Ederim Gezenbilir Ailesi Ve Size...

Yardım Edebileceğimiz Bir Konu OLursa Lütfen Çekinmeden Mesaj Atın..Bu Platform Yardımlaşma Konusunda Çok Başarılı Çünkü..Sizlere Ufacıkta Olsa Yardım Edebilirsek Ne Mutlu Bize..Saygı Ve Sevgiler..

kemalhanoray' Alıntı:
Yardım Edebileceğimiz Bir Konu OLursa Lütfen Çekinmeden Mesaj Atın..Bu Platform Yardımlaşma Konusunda Çok Başarılı Çünkü..Sizlere Ufacıkta Olsa Yardım Edebilirsek Ne Mutlu Bize..Saygı Ve Sevgiler..

Çok teşekkür ederim Kemal Bey.
Sağolun.

Kemal bey siteniz çok güzel olmuş

tebrik ederim .çok şık olmuş.

Can Bey , Hakan Bey Çok Teşekkür Ederiz İyi Dilekleriniz İçin...

hayırlı olsun olsun çok güzel olmuş.