Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karagozlers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,116

karagozlers

Doğa bizleri çağırıyor
Yer
Tekirdağ
Ben bugün 14:00 den 16:30 a kadar poyrazlardaydım, ama karavanım olmadığı için sadece arkadaşlarla tanışmak amacıyla gittim. 25 adet civarı karavan ile oradaydılar. Herhalde bu saatlerde muhabbet hızllanmıştır.

Etiketler
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010)

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

poyrazlar 015.jpg

poyrazlar 014.jpg

poyrazlar 021.jpg

poyrazlar 019.jpg

Geçmiş olsun hakan, bende gidemedim, benim araçla uğraşırken, plastik sandalyenin üzerine çıkmıştım, zemin biraz eğimliydi, sandalyenin bacakları yamuldu ve kedi gibi ayaklarımın üzerine düştüm ama belim incildi, 5 gündür yatıyorum, 4 adey iğne yemek zorunda kaldım, herhalde ancak salı-çarşambaya ayağa kalkabileceğim...

atiladi' Alıntı:
Geçmiş olsun hakan, bende gidemedim, benim araçla uğraşırken, plastik sandalyenin üzerine çıkmıştım, zemin biraz eğimliydi, sandalyenin bacakları yamuldu ve kedi gibi ayaklarımın üzerine düştüm ama belim incildi, 5 gündür yatıyorum, 4 adey iğne yemek zorunda kaldım, herhalde ancak salı-çarşambaya ayağa kalkabileceğim...
aslanahmet' Alıntı:
Grip olduğum için gidemedim :( artık fotoğraflarla idare edicez.
geçmiş olsun Atilla ve Hakan ağabey ben de gidemedim
Poyrazlardakiler hadi yeter sefa sürdüğünüz gelinde resimlerle avunalım bari :D

Atilla abi ve Hakan hocam geçmiş olsun...
Ortama gelince süperdi...
Sağlam kalabalık bir ortam oldu...
Fotolar ilerleyen zamanlarda...

Hakan gozumuz yollarda kaldi. Haberini dun aldim. Cok uzuldum. Gecmis olsun.

Atilla ve Hakan gecmiş olsun...
Gittik gidiyoruz, kayıt içi ,kayıt dışı , rakı buz derken gerçekten hoş 2 gece gecirdik.Emeği gecenlere teşşür ederiz...Sırada neresi var...
fotolar ekteki linkte...
http://www.facebook.com/album.php?aid=220936&id=521958397&l=82f790e1c5 (FACEBOOK ÜYESİ OLMAYANLARDA BU LİNKDEN GÖREBİLİR)

Bu güzel gezide emeği geçen tüm gezenbilir ekibine teşekkür ederim.
Keyif dolu 2 gündü.
Sizlerle tanışmaktan mutluluk duydum.

Atilla ve Hakan beylere geçmiş olsun, acil şifalar. Biz de son anda katılmaya karar verdiğimiz kampa henüz bitiremediğimiz :'( :'( :'( karavanımızla cumartesi gece 23 gibi katıldık :smiley: :smiley: :smiley:, Çok güzel bir kamp gecesi idi ve gezenbilirden ismen tanıdığımız bir çok arkadaşlarla tanışma fırsatı bulduk, çoooookkkk mutlu olduk. Sonuç olarak harika bir yerde harika dostlar ile harika bir haftasonu geçirdik. ;D ;D ;D Emeği geçenlere sonsuz şükranlar :smiley: :smiley: :smiley:

Çok istekli olmamıza rağmen, babamın sorunlu geçen ameliyatı ve durumun halen ciddiyetini korumasından katılamadım, umarım arkadaşlarımız iyi eğlenmişlerdir.

Sevgili dostlar, bizim için çok güzel bir hafta sonu oldu. 33. evlilik yıldönümümüzü sizlerle birlikte, Poyrazlar'da kutlamak ta çok anlamlıydı. İyi ki geldik, iyi ki geldiniz, iyi ki varsınız. Gezinin planlama aşamasından itibaren emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Derya ve Bülent kardeşlerimize de rehberlikleri ve konukseverlikleri için ayrıca teşekkürler, selam ve sevgiler. SEMA-TAYFUR ÇIVGINER & PUPPY

Ben bu gezide fotoğraf çekme konusunda biraz tembellik ettim. Hiç yok desem yeri var. Bu nedenle fotoğraf çekip bir şekilde paylaşan ve paylaşacak olan arkadaşlara da sonsuz teşekkürler. Yeni gezilerde buluşmak dileğiyle...

Cuma akşamı yola çıktığımda "nasılsa erken gidiyorum az araç olur" diye düşünürken, ortam karavanlarla dolup taşmıştı resmen...

Sağolsun arkadaşlar çardak altını ayırmışlar ama biz cengaverlik edip ağaç altına serdik çadırı...

İlk cuma akşamı herkes diğer araçlara çaktırmadan yan gözle bakıp incelerken :D, pek ortak hamle olmadan inceden uykuya doğru yol alındı...

C.tesi sabahı ise toplu araç ziyaretleri ve inceleme seansları başlamıştı...

İlk Ahmet hocanın (Yasiko) Land Rovere giderek başlayan bu hamle, diğer pek çok araca yayılarak sürdürüldü...

Kendi adıma neredeyse karavanın (çekme dahil) her çeşidi ile karşılaşarak ziyadesiyle bilgi edindim...

Kısmetse bir gün bende karavan alırım artık... :D

Göl çevresi yürüyüşlerle devam eden gün, Tayfur abilerin 33. evlilik yıldönümü kutlamalarıyda bambaşka bir boyuta taşındı... Hakikaten çok güzel bir kutlama oldu,ailemle birlikte büyük keyif aldık diyebilirim...

Akşamında ise kamp ateşinin yakılması ile süren sohbet, Batu ve arkadaşının gitar eşliğinde seslendirdiği enfes şarkılarla devam etti...

Akabinde ilk yağmur damlası düştü... :D

Gece ara ara yağış devam etti , pazar sabahı ise tüm dostları dönüş zamanının gelmesinin hüznü kaplamıştı...

Oğuz abi, Haldun abi ve Batular güneye doğru yelken açarken diğer dostlarda ortamdan usul usul ayrılmaya başladılar...

Artık gelenekselleşen ilk ve sonbahar Poyrazlar hamleleri tahminen 2011 yılında da devam eder... ;)

Arkadaşlar ben de yazılarımı yazacağım ama bir arkadaş yüzünden yazmak zorunda kaldım,Haldun Liva mızı,kamp aracından saymıyormusun ona ayıp etmedin mi şimdi.Bu ayrımcılık bu ötekileştirme de ne demek,lütfen emeğe saygı diyelim,zavallıya hecin devesinden fazla yük at,çamurun içinde 3 gün yatır taaa Bursa dan gelsin,yolda bırakmasın artık daha ne yapsın bilmiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,787
Kaydolan Son Üyemiz
electrozirve

SON KONULAR

Geri