Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )
AVD foruma gönderilen yazının metnidir.Bilginize
17-18 Ekim 2009 ADAPAZARI- POYRAZLAR GÖLÜ KAMPLI GEZİSİ
« : Bugün 20:11:46 »
Bu mesajı alıntı ile cevaplaAlıntı Mesajı değiştirDeğiştir Mesajı SilSil
Değerli dostlar,
Gezenbilir karavan gurubu 17-18 ekimde Adapazarı Poyrazlar gölüne bir kamp düzenliyor. Tamamen yazışan arkadaşların organize ettiği yani bir dernek yada forum organizasyonu olmayan bir gezi.
Gerci ayın 18 inde AVD nin kuzu yaylası gezisi var ama karavancı arkadaşlar sizlerede duyurmamızı istediler.
Bir karavan üstadı ağabeyimiz aynen söyle yazmış bunu sizinle paylaşmak istedim :
"Tamam vosvos grubunun ayrı bir ruhu var, ama amaç doğada olmak olunca neden bir birliktelik olmasın ? Grubu büyütmek adına da iyi bir fırsat olarak görüyorum. Sinerjiye ihtiyacımız var"
İşte böyle... elçiye zeval olmaz....
Sevgiler
AVD foruma gönderilen yazının metnidir.Bilginize
17-18 Ekim 2009 ADAPAZARI- POYRAZLAR GÖLÜ KAMPLI GEZİSİ
« : Bugün 20:11:46 »
Bu mesajı alıntı ile cevaplaAlıntı Mesajı değiştirDeğiştir Mesajı SilSil
Değerli dostlar,
Gezenbilir karavan gurubu 17-18 ekimde Adapazarı Poyrazlar gölüne bir kamp düzenliyor. Tamamen yazışan arkadaşların organize ettiği yani bir dernek yada forum organizasyonu olmayan bir gezi.
Gerci ayın 18 inde AVD nin kuzu yaylası gezisi var ama karavancı arkadaşlar sizlerede duyurmamızı istediler.
Bir karavan üstadı ağabeyimiz aynen söyle yazmış bunu sizinle paylaşmak istedim :
"Tamam vosvos grubunun ayrı bir ruhu var, ama amaç doğada olmak olunca neden bir birliktelik olmasın ? Grubu büyütmek adına da iyi bir fırsat olarak görüyorum. Sinerjiye ihtiyacımız var"
İşte böyle... elçiye zeval olmaz....
Sevgiler