Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 204
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,146
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

AVD foruma gönderilen yazının metnidir.Bilginize

17-18 Ekim 2009 ADAPAZARI- POYRAZLAR GÖLÜ KAMPLI GEZİSİ
« : Bugün 20:11:46 »
Bu mesajı alıntı ile cevaplaAlıntı Mesajı değiştirDeğiştir Mesajı SilSil
Değerli dostlar,
Gezenbilir karavan gurubu 17-18 ekimde Adapazarı Poyrazlar gölüne bir kamp düzenliyor. Tamamen yazışan arkadaşların organize ettiği yani bir dernek yada forum organizasyonu olmayan bir gezi.
Gerci ayın 18 inde AVD nin kuzu yaylası gezisi var ama karavancı arkadaşlar sizlerede duyurmamızı istediler.
Bir karavan üstadı ağabeyimiz aynen söyle yazmış bunu sizinle paylaşmak istedim :
"Tamam vosvos grubunun ayrı bir ruhu var, ama amaç doğada olmak olunca neden bir birliktelik olmasın ? Grubu büyütmek adına da iyi bir fırsat olarak görüyorum. Sinerjiye ihtiyacımız var"
İşte böyle... elçiye zeval olmaz....
Sevgiler

Etiketler

Cem ben araç sayısını 10-15 gibi düşündüm ama anladığım kadarıyla sayı artabilir,ayrıca kahvaltı etmek isteyen olabilirmi çünkü çadırla gelen arkadaşlar olabilir şahsen ben düşünmüyorum ama isteyen olabilirmi bilmiyorum.Bize mangalada verecekler çocuklar çok iyi niyetli sanırım olası ters bir durumda bize yardımcı olurlar.Kendimi bir an ev sahibi gibi hissettim buda beni kastı :smiley:

merhaba arkadaşlar,

insanların başına veya sonuna titrler koymayı sevmem ama avd'nin başkanıyım. sanırım konuyla ilgili en doğru bilgiyi hem burada, hem de avd forumda verebilirim...

1. geçen hafta yaptığım poyrazlar gölü kaçamağım sonrasında http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40040.msg410599#msg410599 linkinde bir konu açmış ve mekanın çok güzel olduğunu belirtmiştim.

2. forum sayfamızda yer alan etkinlik takvimimizde cem bey'in belirttiği gibi 18 ekim kuzuyayla gezimiz görünüyordu. yalnız aynı tarihlere avrasya maratonu olduğundna dolayı, hem geziye bu sebeple gelemeyecek arkadaşlarımızı, hem de pazar günü günübirlik gelmek isteyip de trafik çilesine takılacak olanları düşünüp etkinliğimizi bir hafta ileriye, yani 24-25 ekim tarihlerine attık. ve mekan olarak da poyrazlar gölü'nü seçtik: http://avd.org.tr/forum/index.php?topic=2163.0

3. evet, bir vosvos ve bus derneğiyiz. fakat bu karavancılarla aynı ortamda olmayacağımız anlamına asla gelmez. bilakis birlikte paylaşımlarda ve fikir alışverişlerinde bulunmak bizler için önemli. ömer sak, levent güngör gibi etkinliklerimizde gördüğümüzde abilerimiz, arkadaşlarımız da bugüne değin güzel yol arkadaşlıkları yaptık. keza insel inal için de öyle. birçoğumuzdan eski vosvosçu, yeni karavancı. ama yine birlikteyiz, aynı yollarda, aynı kamplardayız...

4. 2. maddedeki nedenler sizler için de benzer problemler teşkil ediyorsa (ki geçerli olduğunu düşünüyoruz) etkinliğinizi 1 hafta ötelemenizi isteyeceğim. yok eğer bu tarihte ısrarcı iseniz ben arkadaşlarımla konuşacağım. arkadaşlarım 24-25 ekim tarihini şu an için oldukça makul buldular. bir değişiklik olmazsa en azından bu seferlik ortak bir program yapamamış olacağız.

5. olur da birlikte gidemezsek; poyrazlar gölü'nün tamamının işletmecisi olan kişi hakkı bey'dir. kendisi hopalı, bu işe gönül vermiş birisidir. oraya gittiğinizde sizlere yardımcı olacaktır. daha önceden konuşmak isterseniz de telefonunu sizlere verebilirim.

sanırım detaylı bir bilgilendirme oldu. görüşmek dileğiyle...

bence bir hafta erteliyelim biz. katılım bol etkinlik geniş olsun....

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40040.msg410599#msg410599
Zaten Mustafa taa o zaman Gezenbiliri davet etmisti. Bilmem dikkat ettiniz mi?
Sanirim gezenbilirden once avd ilk davet eden taraf oldu. :D

oooo atlamışık :(

Benim açımdan çok daha uygun...
Çünkü nöbet vb. ayarlamalarını İsoff etkinliğinden dolayı 23 ekim haftasına göre yapmıştık...

Arkadaşlar henüz kesin karar almak için biraz erken ama, hava durumu meselesi ve havaların giderek daha da serinleyecek olması katılım açısından beni endişelendiriyor. Benim için sorun yok. Ben her türlü hava durumunda katılabilrim. Ancak yağışlı ve serin bir hava eşlerin, çocukların ve çadırcıların katılımını zorlaştıracaktır.
Şöyle birşey yapsak;
17-18 Ekim tarihinde hava güzel olursa (eğer mümkün olursa ve uygun görülürse) vosçu arkadaşlar etkinliklerini 1 hafta öne alsalar, birlikte kampımızı yapsak?
ya da,
17-18 Ekim yağışlı olursa biz etkinlik tarihimizi bir hafta sonraya ertelesek?
Daha mantıklı değil mi?
AVD üyesi arkadaşlarla tanışıp ve birlikte kamp yapmayı çok arzu ediyorum ama Gezimizi ertelersek,
17-18 Ekim haftasonu pırıl pırıl geçer de, sonraki hafta yağmur yağış olursa üzücü bir durum olmaz mı?

Sevgili Cem her zamanki gibi
Dogru hesap ve sifir risk istiyorsun. :D

Bence, 17-18ekim de poyrazlar'da olmalıyız.Bu aşamada kararsızlık katılımı olumsuz etkileyebilr

insel' Alıntı:
Sevgili Cem her zamanki gibi
Dogru hesap ve sifir risk istiyorsun. :D
Risk hiçbir zaman sıfır olmaz. Ancak doğru hesap riski minimuma indirger (tabi yalnızca istatistiksel olarak)
İstatistiğe de güvenmem ama hesap yapmadan da duramam :D

Sevgili Karavan bölmünün aktif üyeleri :smiley:

Etkinlikler moderatoru ve pek çok etkinlik organize etmiş biri olarak dayanamayıp bende nacizane fikrimi beyan edicem :smiley:

Etkinlik tarihindeki belirsizlik etkinliğe katılımı düşürecektir ;) Tarih ve yer hatta kamp alanı noktasını bile belirlemeniz organizasyonun ve katılımın daha sorunsuz gerçekleşmesini sağlayacaktır. Aslında bu etkinliği Gezenbilir tanışma etkinliği ile birleştirsek ve hep beraber kamp yapmanın keyfine varabilsek ::smiley: Sürekli takip etmem ve mutlaka bir gün karavan sahibi olacak birisi olarak sizlerle tanışmayı çok isterdim. Eminim benim gibi burayı takip eden ve önümüzdeki günlerde karavan grubuna dahil olacak pek çok arkadaşımızda sizleri tanışma etkinliğinde görmekten mutlu olacaktır.Bu kadar yakın tarihler olmasaydı biz karavansız çadır kampçılarıda bu etkinliğe iştirak ederdik ;)

Sonuç olarak konuyu genele duyurmak ve takvime eklemek için tarih ve yer gibi durumları kesinleştirmenizi bekliyorum :smiley:
Umarım en kısa zamanda bir kamp etkiliğinde biraraya gelme fırsatı yakalarız...

Benim fikrim kararlaştırdığımız tarihte yapılması,isteyen olursa AVD organizasyonuna tekrar gelsinler bunu ben Adapazarındayım diye söylemiyorum.150-200 km çapında heryere istenirse 1 hafta arayla 2 kez gidilir.Mesela AVD de teklif edip,onların toplanmasında iznik e Cem in bulduğu yere gidelim.

Bende koza ya katılıyorum
Bende dahil olmak üzere burayı takip eden pek çok kişi sizleri tanışma etkinliğinde görmekten mutlu olacaktır.
Zaten adı üstünde tanışma etkinliği ;) Bundan iyi fırsatmı olur :D

Koza hanım,
Değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
Etkinlik tarihimiz belirsiz değil. 17-18 Ekim 2009 kesin tarihtir.
Ben ancak AVD'den vw'ci arkadaşlarımızın da katılımını sağlayabilmek adına (eğer onlar için uygun olursa) (havalarda oluşabilecek uygunsuz koşullar nedeniyle) kendi etkinliklerini bir hafta öncesine çekmelerinin mümkün olup olmayacağını (haddime düşmeyerek) sormuştum.
Bizler de gezenbilir ailesindeki tüm arkadaşlarla yüzyüze görüşme fırsatı yakalayabilmek için can atıyoruz.
Bu etkinliği planlarken Ankara-İstanbul-Bursa üçgenindeki dostlarımıza eşit mesafede olması ve mümkün olduğunca kamping dışı doğa gezisi olması ön plandaydı.
Birçoğumuzun aracı donanım olarak oldukça eksik. Bu sebepten, eşlerin ve çocukların da katılabilmesi amacıyla mümkün olduğunca havalar soğumadan toplanmamız gerekiyordu. Bu haftasonu çok erkendi ve toplanamazdık. Gezenbilir tanışma etkinliğiyle çakışmasını ve alternatif bir gezi olarak algılanmasını zaten düşünemezdik. Dolayısıyla 17-18 Ekim bizim için en uygun tarih olarak belirdi.
İstanbul'da olan arkadaşlarımız etkinliğinize yine katılabilir. Eğer iki hafta üstüste yormayacaksa sizleri de aramızda görmekten sevinç duyarız. Yine de buluşamazsak inşallah başka sefere diyorum. Saygılar..

Sayın Koza hn ve Esra hn.,
Diğer bir başlık altındaki gelişmeler bir süre sonra karavancı dostların burada eksileceği yönünde. Tanışmak ve birlikte olabilmek için biraz gec kalındı sanıyorum. Bize kapı gösterildi aslında ama biz ısrarla kapıyı bulamadık ayaklarına yatma cabası içindeyiz :smiley:)))) Bu etkinliğe iki moderatörün birden ilgi göstermeside ayrıca çok hoş :smiley:
Sevgi ve saygılar,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri