KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhabalar.linkteki ayakkabıyı almayı düşünüyorum ama sanırım sadece 42.5 numarası kalmış, benim ayak numaram 42, acaba kalıp olarak nasıldır?yani biraz darsa bana olabilir diye düşünüyorum...teşekkürler...
merhabalar.linkteki ayakkabıyı almayı düşünüyorum ama sanırım sadece 42.5 numarası kalmış, benim ayak numaram 42, acaba kalıp olarak nasıldır?yani biraz darsa bana olabilir diye düşünüyorum...teşekkürler...
Ynt: Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim!
Kadıköy mağazanızdan bugün hesaplı diyebileceğim bir alışveriş yaptım, ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. Ayakkabılar ve çanta için süreç içerisinde tekrar uğrayacağım. Kolay gelsin diliyorum.
Ynt: Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim!
EpsilonEridani' Alıntı:
Kadıköy mağazanızdan bugün hesaplı diyebileceğim bir alışveriş yaptım, ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. Ayakkabılar ve çanta için süreç içerisinde tekrar uğrayacağım. Kolay gelsin diliyorum.
Bunlar şu an stoklarda var mı?İndirimli fiyat üzerinden kaç taksitle yararlanabiliyoruz?İndirimden yararlanmak için mağazaya geldiğimizde Gezenbilir üyesi olduğumuzu belirtmek yeterli mi?