Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,uzun araştırmalardan sonra adria action 361 marka çekme karavan alma arefesindeyim,şu an türkiyede yeni satışa sunulmaya başladığını öğrendim,herşey dahil 32.500 tl ye mal olacak
Adamlar yapmış bence ne diyeyim; içerideki kullanım alanı bizim eski 4.25'i aratmıyordu.
Gidip içine girin; sağını solunu elleyin; son fikrinizi oluşturun; öyle alın derim.
Genel olarak Adria karavanlar içine girince katalog resimlerinden çok daha iyi bir his veriyorlar.
Çok güzel bir karavan. Geçen hafta sonu bayideki karavanı da gördüm. İçinde kullanılan ekipmanlar, dolaplar, her şeyiyle kaliteyi gösteriyor. Ayrıca 2 veya 3 kişi için çok kullanışlı ve pratik bir karavan. Tanıtım videosu da mevcut. Ancak omnitemporal arkadaşımızın 2015 yılında bahsettiği fiyatlar artık görülmüyor. Sitedeki fiyatlardan baktığımda şu anda KDV dahil 67.000 TL gibi bir rakam ortaya çıkıyor. Kullanan varsa yorum ve görüşlerini alırsak iyi olur. Adria - Action tanıtım videosu