onurkutlu Ana Kamp Mesajlar 68 Tepkime Puanı 4 Yer Avşa Adası Web avsa.bandirma.com.tr 10 Kas 2022 #177 Ceviz fidanı konusunda detaylı bilgiler sunan kaynak.
O okankan35 Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 30 Kas 2022 #178 yugun' Alıntı: Bugün TEMA aracılığıyla bir fidan diktim. Cep telefonundan bir mesaj atmak kadar kolay Genişletmek için tıkla ... Zeytin Fidanı
yugun' Alıntı: Bugün TEMA aracılığıyla bir fidan diktim. Cep telefonundan bir mesaj atmak kadar kolay Genişletmek için tıkla ... Zeytin Fidanı
O okankan35 Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 30 Kas 2022 #179 yugun' Alıntı: Bugün TEMA aracılığıyla bir fidan diktim. Cep telefonundan bir mesaj atmak kadar kolay Genişletmek için tıkla ... Zeytin Fidanı
yugun' Alıntı: Bugün TEMA aracılığıyla bir fidan diktim. Cep telefonundan bir mesaj atmak kadar kolay Genişletmek için tıkla ... Zeytin Fidanı
O okankan35 Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 14 Haz 2023 #180 Ağaç dikilmeli ve bu herkese yayılmalı. Gerekirse dikilen bu ağaçlardan ekonomik kazanç da ülkemize getirilmeli. Örneğin zeytin yağı ihraçatı yapılarak gelen döviz gibi. En iyi Zeytin Fidanı gibi geli bana .
Ağaç dikilmeli ve bu herkese yayılmalı. Gerekirse dikilen bu ağaçlardan ekonomik kazanç da ülkemize getirilmeli. Örneğin zeytin yağı ihraçatı yapılarak gelen döviz gibi. En iyi Zeytin Fidanı gibi geli bana .