KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ağva Hacıllı Kamplı Off-Road (spontane) Gezisi 28-29 Temmuz 2007
Serdar teşekkür ederim
temennilerine gönülden katılıyorum umarım gönlüne göre bişey bulur alırsın
( ama bence sana bi Range yakışır tek kaldım da yandaş arıyorum ;D )
Fotoğraflar ve gezi harika. Sanırım çok yakında off road yaz 5560'a gönder, gezenbilir off road grubu toplansın tarzı etkinliklere de şahit olacağız ;D ;D ;D
Sen, çiçeği burnunda, genç ve çıtı-pıtı off-road'cusun ya... belki gördüklerini unutmuşsundur...
göremediklerin, kaçırdıkların vardır... su, dere geçişleri özellikle...
Malum, bazıları yemek yerken ya da dereleri tırıs-tırıs geçerken ... biz su balesi yapıyoduk (4.0'lar hafif ya)....
... bunların görsel malzemelerini tekrar tekrar izlemekte yarar var diyorum evladım te be yav...
Biz neler gördük neler geçirdik bu gezide sürekli su kaynatan XJ 4.0 ler mi istersiniz; kettle da su kaynatma sesleri çıkaran range ler mi; batık kayık taklidi yapan pajerolar mı; gün boyu yerinden kımıldamadan güneşlenen suzukiler mi ;D taze bir off - roadcının eksiklerini tastamam kapatabilen bir 5.2' ye can kurban... ;D :
corehunn' Alıntı:
Biz neler gördük neler geçirdik bu gezide sürekli su kaynatan XJ 4.0 ler mi istersiniz; kettle da su kaynatma sesleri çıkaran range ler mi; batık kayık taklidi yapan pajerolar mı; gün boyu yerinden kımıldamadan güneşlenen suzukiler mi ;D taze bir off - roadcının eksiklerini tastamam kapatabilen bir 5.2' ye can kurban... ;D :