Ağva Hacıllı Kamplı Off-Road Keşif Gezisi (28-29 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 187
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,121
Ynt: Ağva Hacıllı Kamplı Off-Road (spontane) Gezisi 28-29 Temmuz 2007

Serdar teşekkür ederim
temennilerine gönülden katılıyorum umarım gönlüne göre bişey bulur alırsın
( ama bence sana bi Range yakışır ;) tek kaldım da yandaş arıyorum ;D )

Etiketler

Fotoğraflar ve gezi harika. Sanırım çok yakında off road yaz 5560'a gönder, gezenbilir off road grubu toplansın tarzı etkinliklere de şahit olacağız ;D ;D ;D

ABI YA BENI EĞİT BEN ÜCRETSİZ KAMEREMAN DA OLURUM YÖNETMEN DE YA

27072007044.jpg

bunlarda benden
27072007056.jpg

27072007057.jpg

27072007060.jpg

27072007040.jpg

Ne yönden örnek olmak Mustafa abi; ya da neye destek olmak tam olarak anlayamadım?

corehunn' Alıntı:
Ne yönden örnek olmak Mustafa abi; ya da neye destek olmak tam olarak anlayamadım?

Sen, çiçeği burnunda, genç ve çıtı-pıtı off-road'cusun ya... belki gördüklerini unutmuşsundur...
göremediklerin, kaçırdıkların vardır... su, dere geçişleri özellikle...
Malum, bazıları yemek yerken ya da dereleri tırıs-tırıs geçerken ... biz su balesi yapıyoduk (4.0'lar hafif ya)....
... bunların görsel malzemelerini tekrar tekrar izlemekte yarar var diyorum evladım te be yav...

hakkaten yaa Hakan'ı bekliyorum ben de hala şirketteyim ???
Hayır cepten arayım soracam ama gece gece gaza gelip tura çıkarız falan diye korkuyorum ;D

Biz neler gördük neler geçirdik bu gezide :smiley: sürekli su kaynatan XJ 4.0 ler mi istersiniz; kettle da su kaynatma sesleri çıkaran range ler mi; batık kayık taklidi yapan pajerolar mı; gün boyu yerinden kımıldamadan güneşlenen suzukiler mi ;) ;D taze bir off - roadcının eksiklerini tastamam kapatabilen bir 5.2' ye can kurban... :smiley: :smiley: :smiley: ;D ::smiley:

hakan abı sen çok yasa. hakan abı serkan abının gol sefası varmıydı resımlerde elınde projektorle bır anda kaybolduğu

corehunn' Alıntı:
Biz neler gördük neler geçirdik bu gezide :smiley: sürekli su kaynatan XJ 4.0 ler mi istersiniz; kettle da su kaynatma sesleri çıkaran range ler mi; batık kayık taklidi yapan pajerolar mı; gün boyu yerinden kımıldamadan güneşlenen suzukiler mi ;) ;D taze bir off - roadcının eksiklerini tastamam kapatabilen bir 5.2' ye can kurban... :smiley: :smiley: :smiley: ;D ::smiley:

forumda beni yalnız ve boyuna göre buldun, at bakalım... diğerleri gelsin de, gösteririm ben sana!..

Olur mu Mustafa abi sen yanlız değilsin ben burdayım hepimiz biliyoruz 5.2 nin ne oldugunu
Çok laf, Az icraat ;D
o yüzden forumda 5.2 offroad da biz ;)

napiim serkancım; en fazla sizin geçebildiğiniz yerleri geçiyorum; kalan zamanlarda da laflıyoruz işte... ::smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR